Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 3 de novembre de 2016

Estat lamentable de la platja de Tavernes

A les reds socials hem vist aquestes queixes que no tenen cap desperdici. Vos adjuntem dues referents a la nostra platja. La veritat, és lamentable l'estat d'abandó dels nostres parcs i jardins. Jutgeu vosaltres mateix:

Qué opineu? És el parc o zona de jocs amb gronxadors situat a la plaça del rei moro de la platja. La barana de ferro està rovellada fa més d'un any, amb el perill q comporta per als xiquets. Hi ha una cinta de la policia que intenta avisar del perill però no és l'únic que hi ha. Arbres tallats, brutícia, 30.000 dátils per terra i el pipi can està fet pols.

Els veïns de la zona, any rere any, demanen un poc de serietat per el perill que comporta per als xiquets la irresponsabilitat de no donar una solució a aquesta zona abandonada.
Es busquen dos Yorkshire perduts per dins la selva en la que es converteixen els jardins de la platja una vegada acaba l'estiu. I la pregunta es: si l'Ajuntament sols manté la platja 3-4 mesos a l'any, deguem pagar la contribució de tot l'any, o sols una tercera part?Font: facebook

5 comentaris:

 1. També hevereu pogut dir que l'alcalde va respondre els comentaris en facebook informant que hi havia 20.000 euros per arreglar la placeta del moro en el pressupost del 2017. Penseu votar en contra i per això no ho haveu dit?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pues ja estaria bé ja que invertira en la platja, que porta dos legislatures governant

   Elimina
  2. Crec que este senyor aportara molt a Compromis.
   Deuria de anar en un lloc prou alt en les proximes eleccions locals

   Elimina
 2. La playa está abandonada

  ResponElimina
 3. Tinc coneiximent que la Policía Local va informar de eixe fet fa molt de tempssssssssss.

  No es tracta de tindre diners per fer-ho més bonic. Es tracta de si hi ha perill es DEU SUBSANAR AMB L´ÁCTE, i més quan es frecuentat per menuts. Es que no hi ha presupostos per arreglar el que es trenca i es necesari, o hem de esperar? Mare meua.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari