Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de novembre de 2016

Gran èxit del berenar solidari de Càritas

Des de Càritas Interparroquial volem agrair la gran participació que un any més la població de Tavernes ofereix al nostre tradicional BERENAR SOLIDARI. Entre tots : veïns, ames de casa, associacions, forns i comerços féreu possible recaptar 1. 559 €.

Traslladem el nostres agraïments a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions i a la corporació municipal per assistir a l’acte i donar sempre suport a les nostres activitats i projectes i com no a tots els mitjans de comunicació que com sempre contribuïu a divulgar les nostres accions.

Accions que són, ni més ni menys, una invitació a la conscienciació social cap a la societat que volem construir on tindre cura de les persones i de la natura són el pilars fonamentals per superar la pobresa, per aconseguir una convivència en pau, en justícia i dignitat per a tots

“Cridats a ser comunitat” és el lema de la nostra Campanya Institucional per al 2016 – 2017, i el seu objectiu prioritari és aconseguir aprendre a viure en comú en esta gran casa que és el nostre planeta.

Aprofitem per a convidar-vos a participar en la CAMPANYA DELS QUILOS DE NADAL , que iniciem esta primera setmana d’Advent, que permet amb el seu recolzament continuar endavant en el projecte de l’Economat 

Moltes gràcies !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari