Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 12 de novembre de 2016

Jordi Juan es passa pel forro la consulta de festesAra va i resulta que la consulta sobre el model de festes que van convocar els de Compromís, ja no val per a res.

Com algú els ha dit que les festes de l'any passat van ser un desastre, cal tornar a canviar el model una altra vegada.

El govern de Compromís va fer una valoració positiva de les festes i ara les canvien? En què quedem? Les festes van ser bones o van ser una KK? Si van ser bones i el poble va triar aquest model de festes cal mantenir-lo o no cal mantenir-lo? En què quedem?

En què ha quedat l'opinió dels veïns i veïnes de Tavernes que van dedicar el seu temps a opinar en la polèmica enquesta per internet? L' alcalde Jordi Juan ja ha soterrat la seva vena populista? En què queda la seva promesa de participació ciutadana i de consultar les decisions amb els veïns i veïnes?

L'opinió dels veïns i veïnes de Tavernes només és vàlida si coincideix amb l'opinió de l'alcalde Jordi Juan. Si el resultat de la consulta no coincideix amb les intencions de l'alcalde es soterra el resultat de la consulta i ja està. "Ordeno y mando" diu l'alcalde

Aquesta és la manera de governar de Compromís i la d'un alcalde que no viu a Tavernes de la Valldigna i que només ve al poble quan el Politaxi conduït pel Polixofer pagats pel poble van a recollir-lo a València.

A continuar disfrutant del govern del Compromís amb un somriure.

3 comentaris:

  1. Consulta pa fer les festes i les canvia sense consultar. Este és el taranà de Jordi Juan

    ResponElimina
  2. Populisme de xixa i nabo de Compromís.

    ResponElimina
  3. Per què no tornen a fer altra enquesta per a veure l'opinió de la gent?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari