Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 de novembre de 2016

L'ajuntament de Tavernes il.lumina l'entorn de la Torre de GuaitaL’execució del projecte d’il·luminació es suma als treballs de restauració i revitalització que s’han dut a terme en la torre de guaita, on l’Ajuntament ha invertit al voltant de 33.000 euros dels 62.000 euros que ha suposat el cost total de les inversions.

L’Ajuntament de Tavernes, que va iniciar el projecte de restauració i revaloració de la torre de guaita al novembre de l’any passat, ha invertit 8.000 euros de fons propis per a dotar d’il·luminació el monument declarat Bé d’Interés Cultural (BIC).

El projecte d’il·luminació de la torre de guaita ascendeix a 12.000 euros, dels quals 4.000 estan subvencionats per l’Agència Valenciana de Turisme.

Els treballs han consistit a instal·lar un tub flexible amb tecnologia LED en el camí d’accés des del carril bici, que es troba vora la carretera de la platja, fins a la torre de guaita La Vall. A més, també s’il·luminarà el cartell amb el mateix sistema, amb el qual es pretén el desenvolupament sostenible i l’eficiència energètica.

La il·luminació del camí es suma als treballs que s’han realitzat en l’entorn de la torre: condicionament, pavimentació i adequació de les vies d’accés per a discapacitats, així com la restauració, la senyalització i informació adaptada als invidents, i el mobiliari que s’ha instal·lat en l'àrea de la torre.

Totes estes actuacions sobre el monument BIC i la zona del voltant serveixen per a recuperar un lloc tan emblemàtic i donar-li valor.

4 comentaris:

Escriu el teu comentari