Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 19 de novembre de 2016

L’Ajuntament de Tavernes inicia les obres del carrer de La BarcaL’Ajuntament de Tavernes ha començat ara les obres en el carrer de La Barca (en la zona dels Sequers) que els veïns d’este barri van acordar en les diverses reunions celebrades durant els mesos d’abril i maig.
L’objectiu d’este projecte és ampliar i repavimentar les voreres per a donar més espai als vianants, així com eliminar les barreres arquitectòniques, adequant-se a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, però, sobretot, millorant la seguretat en tots els encreuaments.
A més, es modificarà tot el sistema d’arbres plantant noves espècies més urbanes per a evitar els problemes que ocasionen les arrels en les voreres i deixant més distància entre els arbres i amb escocells més amples.
Estes obres es duran a terme durant tres mesos, el seu pressupost ascendeix a vora 196.000 euros de fons propis de l’Ajuntament de Tavernes i s'han adjudicat a l'empresa local CONSMED.
font: tavernes.es

3 comentaris:

 1. En pareix perfecte. Tranquils per la família que viu ai, i estava calladeta,hara se per que no publicaven res al respecte.
  Jo seguiré insistint per el carrer Nou i Cristobal Anmenl.la. Este últim sense seres. Per favor SR. JHan, tant sols té que preguntar.liu al se concejal, el SR. Perfecto,i vindré un dia i vore el estat tan lamentable, que el habitants de Tavernes, pateixen cuant pasen per ell.

  ResponElimina
 2. Han trencat la vorera que estava be i van a llevar un montó de places d'aparcament.
  Diners tirats al fem mentre altres carrers del poble estàn fets pols. Per example el carrer Nou.

  ResponElimina
 3. El carrer nou dona pena, a mes de les gorrees que están desfetes es la llum que brilla per la seua ausencia, pareix una cova de lladres i la Torre de Guaita ven iliminadeta que esta.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari