Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 21 de desembre de 2016

Compromís es queda soles en el pressupost de 2017

Tota la bancada de l'oposició votà en contra del pressupost de 2017.

En l’últim ple, dut a terme aquest passat dilluns al saló de plens, es va debatre el pressupost de 2017 fets pel govern de Compromís, que s’aprovaren només amb els seus vots i votant en contra tota la bancada de l’oposició.

Eva Palomares, portaveu del PP, argumentà que el pressupost de 2017 s’ha elaborat "sense participació política ni ciutadana, i que a més, són irreals, incerts i poc compromesos amb projectes urgents per a la ciutat, així com abusius per la brutal pujada de l’IBI als veïns".

A més comentà que sols destina una partida de 30.000 euros en asfaltat i un projecte de les reunions de barris en este pressupost. "On estan les altres 12 que queden per executar?", es preguntava la portaveu popular, qui recordà algunes de les propostes que havien dit els veïns de Tavernes en les reunions de barris i que no s'han contemplat en estos pressupostos. 

D'altra banda, Palomares criticà que la memòria d'Alcaldia s'assegurara que estos pressupostos atenien a les reivindicacions dels comerciants i veïns de la platja i que estes reivindicacions es solventaven amb un increment de la partida de socorrisme. "Pensant en la platja i se li ocorre esta reivindicació?! I què passa amb el col·lector que ni apareix al pressupost?!", es preguntava la portaveu popular qui també criticà que no es tinguera en compte cap inversió, de nou, per obrir l'escoleta per desestacionalitzar la platja.

Per la part socialista, el seu portaveu, Víctor Borràs reiterava que els pressupostos són una farsa i que aniran "desmuntant-se a poc a poc", com ha ocorregut en els darrers anys de govern de Compromís.

Borràs va dir que això és el que passa "quan no hi ha projectes, quan no hi ha programa a complir, quan es va al 'tum tum' o a colp de Facebook". En definitiva, que era el "pressupost del pegat i del pedaç", i a més, confirmant-se, per als que sí paguen l’IBI a Tavernes, una pujada injustificada dels seus impostos. "Serem menys pagant més".

Per finalitzar la bancada de l’oposició, Eduardo Bononad com a portaveu d’EUPV-Acord Ciutadà, va dir que participava "d’algunes crítiques puntuals dels altres grups polítics", però a més, per a ell "aquest pressupost no respon a la realitat de la situació econòmica d’aquest poble".

9 comentaris:

 1. Son uns pressupostos amb una brutal pujada de la contribució i sense participació ciutadana.
  Normal que tots estiguen en contra.

  ResponElimina
 2. Brutalíssima, 25 euros anuals de mitja ...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eres l'alcalde?? Perque a l'alcalde que no viu al poblé clar que no Li pareix brutal, ell no ho paga!!

   Elimina
 3. Sols a un palmero de Compromís li pot pareixer bé que ens pugen de nou els impostos després que hagen passat anys I no shaja fet res a este poble I estiga més brut que mai.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eiii palmeros que vosaltres també pagareu més!!sarna con gusto no pica jajajja

   Elimina
 4. Es l única vegada que senc parlar i actuar a Eduardo amb responsabilitat, aixi m agrada, que sigues del color que sigues quan una cosa no es, doncs, no es. I prou.

  ResponElimina
 5. Escoltant el plenari en direct s aprecia la falta de respecte i l alt Grau de superioridat que te la máxima autoritat del nostre govern, una persona que parla aixi als concejals no es mereix que es dirixisquen a ell anomenan-lo, Sr.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari