Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 21 de desembre de 2016

El Col.legi SAN JOSÉ HH DC guanya el Tercer Premi del Concurs de Betlems de la FCAPA


La setmana pasada es va donar a conéixer el veredicte del jurat del XXVIIé Concurs de Betlems que organitza la Federació Catòlica d’Associacions de Pares d’Alumnes de València (FCAPA), en el qual es va comunicar que el Col·legi San José HHDC de Tavernes havia obtingut el tercer premi de la modalitat de Betlem Tradicional de menys de quinze metres quadrats de superfície.

El Betlem recrea el naixement de Jesús i està organitzat al llarg d’un camí que representa el camí de la vida cristiana. En aquest recorregut podem observar les tradicions i oficis del poble jueu, l’Anunciació de l’Àngel Gabriel a la Verge Maria, Sant Josep i La Verge Maria buscant posada a Betlem, els pastors escoltant la Bona Nova que els comunica l’àngel, el
palau d’Herodes als peus del qual s’observa la ciutat de Jerusalem, Els Reis Mags que, seguint l’Estrela d’Orient, es dirigeixen cap a l’escena principal d’aquest espectacular Betlem: El Naixement de Jesús.

Per acabar, cal destacar que el projecte i muntatge d’aquest Betlem ha estat fruit del treball i el temps invertit pels alumnes de 4t d’ESO i la Germana MªDolors Bosch. Per la qual cosa, des d’aquestes línies els volem donar la nostra més sincera enhorabona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari