Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 22 de desembre de 2016

El PP de Tavernes exigeix al Govern de Compromís que faça ja el col·lector de la platja

Eva Palomares, Portaveu del PP de Tavernes.
El Partit Popular de Tavernes exigeix al Govern de Compromís que es deixe d'excuses i que faça el col·lector a la platja, tal com reclamen els veïns, empresaris i comerciants de la platja. “Portem sis anys d'un govern d'excuses, de paralització de projectes, de falta de prioritats, indecisions i falta de programa. Actualment no existeix ni un projecte definitiu i real per a licitar esta infraestructura tan necessària per a la platja de Tavernes. És vergonyós”, comenta la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares

Tal com va destacar la portaveu popular en el passat ple, el Govern de Compromís va a pujar BRUTALMENT la contribució a tots els veïns però no va a destinar cap euro, cap partida del pressupost de 2017, per a  aquesta infraestructura que ja és urgent executar. Recordem que en 2017 el col·lector hauria d'estar ja acabat però el govern de Compromís encara no sap ni com va a construir-ho, ni per on va a pasar, ni quant va a costar. “És incomprensible la deixadesa de Compromís”, afirma la portaveu del PP de Tavernes.

Estem en mans d'un govern que sempre que plou reclama al govern central l'obra de canalització del ric Vaca però ha tardat quasi dos anys a assabentar-se que aquest projecte, el més important per a Tavernes,  s'ha anul·lat. No fan seguiment dels nostres principals projectes perquè no tenen projecte. Ací es veu el seguiment que fan dels interessos del poble. Encara que hàgem perdut dos anys de pressió per part de Compromís aplaudim que per fí s'hagen posat les piles”.

En aquest sentit, Palomares entén que el Govern de Compromís hauria de tenir el “mateix afany a exigir al govern de la nació la canalització del Riu Vaca que a acabar el necessari i urgent col·lector de la platja que depèn única i exclusivament de la voluntat de l'Ajuntament de Tavernes que governa Compromís amb majoria absoluta”.

1 comentari:

  1. Com pot un govern estar paralizant l obra del colector tant necesaria per a que no tinguen problemes en la platja a causa de les plutges, es incomprensible!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari