Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de desembre de 2016

El PP de Tavernes sol·licita per segona vegada que es lleven els pals del solar dels carrers Divina Aurora, San José i Papa Juan XXIII

El Partit Popular de Tavernes sol·licita al Govern de Compromís que concrete quan llevaran els pals d'un solar pertanyent a una entitat financera situat en els carrers Divina Aurora, San José i Papa Juan XXIII. “Fa un any sol·licitem al govern de Compromís que llevara eixos pals perquè generen molts problemes d'accessibilitat als transeünts. Però tot segueix igual. Per eixe motiu, volem saber quan tenen previst actuar i deixar els carrers sense eixos pals dels quals penja un perillós cablejat”, explica la portaveu del PP de Tavernes, Eva Palomares.


Iamtge dels pals i el solar.El PP ve insistint que se solucione un problema que porten patint els veïns des de fa alguns anys però Compromís no vol, o no sap solucionar-ho. Primer amb l'excusa que no trobaven al propietari, quan allí hi ha un gran cartell amb un número de telèfon. Després deien que anaven a imposar-li multes cohercitivas… Però la realitat és que no han posat cap en un any. La trista realitat és que passen els dies, els mesos, els anys i els pals i els cables de l'estesa segueixen allí amb les molèsties i el perill que açò suposa.
Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.

La portaveu del PP insisteix que el Govern es comprometa amb els veïns “per a solucionar un problema que està generant una entitat financera, que s'està perllongant massa en el temps i repercuteix negativament en la qualitat de vida dels veïns de la zona”.

1 comentari:

  1. Es milior que ho demane qualsevol que el PP, simplement per que ho demana el pp, el govern no fa ni cas i no s adona que li agrade o no el PP ha sigut votat per gent del poble i darrere porta a molta gent i que simplement per respecte a ixes persones i al poble en general hauria no d escoltar i llevar ja d una vegada els postes que están molesrant.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari