Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de desembre de 2016

El PP de Tavernes vota a favor que el consistori resolga el contracte de la piscina coberta

Salvador Sansaloni, regidor del Partit Popular de Tavernes.

El Partit Popular de Tavernes vol que es desbloquege com més promte la paralització en què està sumida l'obertura de la piscina coberta des que Compromís va arribar a l'alcaldia fa cinc anys. La falta de diàleg entre la concessionària i l'Ajuntament i l'incompliment dels pagaments en la fase de conveni per part de la concessionària han motivat aquesta paralització. 

Per este motiu, i després del recent dictamen del Consell Jurídic Consultiu que avala resoldre el contracte de la piscina coberta amb l'empresa concessionària, el Partit Popular de Tavernes va votar a favor de resoldre el contracte en l'últim ple extraordinari. "Sol·licitem al Govern de Compromís que en aquesta ocasió siguen dialogants i a l'empresa concessionària que siga justa perquè el procés no perdure més en el temps i així poder realitzar una nova adjudicació de la gestió d'aquesta instal·lació, per tal que el recinte preste servei als veïns com el més prompte possible ", argumenta el regidor del PP de Tavernes Salvador Sansaloni

2 comentaris:

  1. Jajajajajaja... Que bons sou. Que la piscina està bloquetjada desde que Compromís mana? Jajajajajaja... Me parto. Vosaltres tireu la pedra i amagueu la mà.

    ResponElimina
  2. La pedra la tiraran es del govern que volen fer les coses d'ells com a bones i sempre s'aprofiten. Donen a entendrer que el PP ho ha fet tot malament i sols ha gastat sense mesura però ells en lloc de posar en marxa sols entraren en el gover, no, la deixaren perdrer 6 anys i així ara resulta que, gracies a ells es posara en marxa costant un dineral al poble!! es fortisim que digues, jajajaja.. si tingueres un poc de sentit comú no et riuries. Clar està de quin equipo ets, sols penseu en tirar terra als altres i no feu rai de rai. Així va el poble!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari