Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 30 de desembre de 2016

El PP demana al Govern de Compromís que aclarisca per què paga 1.350 euros de productivitat al Cap de la Policia durant tots els mesos fins i tot quan està de vacances

El PP de Tavernes exigeix al Govern de Jordi Juan que aclarisca sobre la base de què paga productivitat tots els mesos al Cap de la Policia fins i tot quan està de vacances. “Ens agradaria saber per què el responsable de la seguretat de Tavernes, que ja percep un salari pròxim als 3.000 euros, cobra productivitat fins quan no treballa. Més de 1.300 euros, quasi el doble del salari mínim interprofessional, se sumen cada mes al salari del cap de Policia. Cobra productivitat fins als mesos en els quals aquest agent està de vacances. Com permet el senyor Jordi Juan aquests abusos? És indignant, injustificat i un greuge comparatiu amb la resta de treballadors de l'Ajuntament. Quin pacte tenen l'alcalde i el cap de policia?”, es pregunta la portaveu del PP de Tavernes, Eva Palomares.

Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.


El Partit Popular ja ha denunciat en diferents ocasions la incoherència i falta de responsabilitat de l'executiu sobre una prefectura a la qual Compromís paga productivitats de manera desmesurada i injustificada. Una de les últimes denúncies va ser en el ple de gener d'aquest mateix any. La regidora de Seguretat no permet a cap policia agafar-se vacances quan vulga, especialment durant la celebració d'esdeveniments multitudinaris, “la qual cosa ens sembla just per la responsabilitat del càrrec. Però, no obstant açò, alça la mà amb el màxim responsable de la seguretat. Va permetre que el Cap de Policia, un treballador de l'Ajuntament que ha arribat a cobrar prop de 18.000 euros de productivitat anuals i més d'1.000 euros en hores extra, s'absentara de manera injustificada i precipitada l'any passat, sense preparar actes multitudinaris com el Festivern o les eleccions, però a més se li paga una productivitat d'1.350 euros per ‘Especial rendiment i dedicació’ estant de vacances. Com és possible que Compromís pague productivitats que dupliquen el salari mínim estant de vacances?”, es pregunta Palomares.

El PP també exigeix al Govern de Compromís que aclarisca la veracitat de les greus acusacions que s'aboquen sobre el cap de Policia sobre el tracte vexatori a agents embarassades i altres policies de la plantilla i la seua presumpta actuació en les destrosses de les dependències policials. “Remarquem que és especialment greu que s'acuse al cap de la Policia de tracte vexatori a una agent embarassada i açò ha de ser aclarit immediatament i depurar responsabilitats. El Govern no pot romandre impassible davant aquestes acusacions”, exigeix la portaveu popular.

Els populars exigeixen a Jordi Juan que responga davant les greus acusacions dels tres sindicats policials de Tavernes.  UGT, CSIF i SPPLB han sol·licitat al Govern de Compromís que investigue i expediente disciplinàriament a l'intendent Cap de la Policia i fins i tot siga cessat si es verifiquen les seues denúncies per tracte discriminatori, vexatori i favoritisme cap a alguns agents.

“Mai abans s'havia produït aquesta situació. Constantment s'està posant en dubte l'executiva i arbitrarietat amb la qual està dirigint la prefectura de Policia i açò incideix negativament en el cos de Policia i, per tant, en la seguretat dels veïns de Tavernes. Des del Partit Popular exigim explicacions a l'alcalde Jordi Juan i a la regidora competent, Llum Sansaloni”, insisteix Eva Palomares.

11 comentaris:

 1. Cobra més el cap de la Policia de Tavernes que el President de la Generalitat.

  ResponElimina
 2. Menuda vergüenza
  Esperemos que esto no se quede asi

  ResponElimina
 3. 3.000 més 1350 euros.... 4.350 euros de l'ala!! mare meua!! sí que es rentable ser cap de policia de Compromís sí...

  ResponElimina
  Respostes
  1. eiii, i les hores extra que no es diuen!! perquè ahí és calderilla, però també sumen també, i coxe que tenia o que té!! este senyor deu ser molt refaener!

   Elimina
  2. Que tiene, y en la puerta de su casa, es decir, la gasolina también se la pagan... bueno, se la pagamos

   Elimina
 4. segur que és un sou per altra persona!! un bon sou !!premio per confiar en Compromís! com compren a les persones!!

  ResponElimina
 5. Eixe sou sera per amargar la vida als policies.
  perque la policia segueix siguent igual de priffesional que antes.
  Per psrt dels veins no sa notat que el JEFE vaja fet res que no siga endurse els dines que no creguem que es guanye.

  un vei que paga relixosament els seus impostos i que lis donen a qui no ses mereix.

  ResponElimina
 6. 3000 euros de jornal, més 1350 euros de productivitat tots els mesos. Coche gratis. Gasoil gratis, i segur gratis ve a ser una mitja de 3000+1350+50 (segur mensual cotxe)+ 60 ( gasoil al mes) son 4460 euracos al mes, sense contar la barbaritat de hores extres que fa. Si que tenia raó la dona si, tot era culpa de les hores extres dia al Facebook. Però es va olblidar de nomenar les hores i la productivitat del seu home.

  ResponElimina
 7. És sabut per tots com està el percal ahí.

  ResponElimina
 8. Rectifique, per tots no, sols per aquells que la venda no els tapa els ulls

  ResponElimina
 9. Es un xollo ser cap de policia, jo tb vull ser!!!!! Sigau un por serios compromis, vos sen va de les mans.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari