Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 2 de desembre de 2016

Es contractarà a 13 persones a través d'un taller d'ocupació

L’ Ajuntament de Tavernes contractarà 13 persones a través d’un nou taller d’ocupació: “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna”. Aquest es posarà en marxa abans que acabe el 2016 i tindrà una durada d’un any.

Es contractaran deu alumnes i tres persones per a l’equip docent (director, professor i auxiliar administratiu) amb una subvenció del SERVEF de 185.000 euros.

El taller costarà un total de 205.000 euros, dels quals l’Ajuntament aportarà 20.000 euros.

L’objectiu és fomentar l’ocupació a través d’un programa mixt, en què els alumnes rebran 1.920 hores de formació que, després, posaran en pràctica. D’esta manera es pretén que en acabar el taller tinguen una qualificació professional que els afavorisca la inserció laboral.

Les persones contractades actuaran en projectes de restauració ambiental i paisatgística en diversos enclavaments d’alt valor ecològic i mediambiental de Tavernes, així com en la rehabilitació del patrimoni etnogràfic per a donar-li valor. Quan acaben els treballs rebran un certificat de professionalitat en activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, i també en instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Els destinataris han de tindre 25 o més i complir els requisits mínims exigits per al lloc de treball, a més d’estar aturats i ser demandants d'ocupació registrats en el SERVEF. 

El procés de selecció del director del taller d’ocupació, personal docent, personal de suport (administratiu), és una oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Sueca, mitjançant el portal web http://www.servef.gva.es/gvajobs

La selecció d’alumnes treballadors és realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Sueca, que fa una preselecció. 1 comentari:

Escriu el teu comentari