Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 26 de desembre de 2016

La carta dels Reis Mags ja està disponible per als xiquets de TavernesL’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha preparat la carta de Reis per a tots els xiquets de la població, una carta que té dos possibilitats: carta en paper i carta virtual.
La carta de Reis en paper comprén, a més de la carta per a demanar els regals, uns adhesius amb classes de joguets i el sobre per a enviar-la. Es pretén que, a més de ser una carta, faça de joc. Les cartes es distribuiran a través dels centres escolars de Primària de la localitat, guarderies i escoles infantils, i també en la Biblioteca Municipal.
La carta de Reis virtual està disponible en ordinadors, mòbils i tauletes, accessible des d’una diversitat de sistemes (Windows, OSX, Linux, Android, iOS, etc.). Des de la web http://reis.promociovalencia.com/ es pot redactar i enviar la carta als Reis, simplement arrossegant les imatges sobre el paper, de manera que es transformaran en text.
L’objectiu és que els xiquets de Tavernes disposen d’una plataforma en les noves tecnologies que els permeta un acostament diferent i modern al món màgic dels Reis, combinant els aspectes lúdic i educatiu, ja que diversió no està renyida amb l’aprenentatge.
Enguany s’ha renovat els disseny i s’hi ha afegit un nou joc, “Repartiment”, on el xiquets ajudaran els reis a deixar el regal en les cases quan estan tots dormint. A més, hi ha puzles i altres aplicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari