Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 23 de desembre de 2016

La Policia Local de Tavernes intensificarà els controls de venda i consum d’alcohol durant les festes de Nadal i cap d’anyPollicies vestit de paisà faran controls de venda i consum.
Davant l’alarma social recent i les estadístiques oficials, que detecten un augment en el consum d’alcohol en els menors d’edat, s’incrementarà la vigilància en els establiments de venda d’alcohol.
La Policia Local de Tavernes ampliarà la vigilància dels establiments especialment en períodes de Nadal, cap d’any, vespres de festiu, falles i semblants, davant l’alarma social recent i les estadístiques oficials, que detecten un augment en el consum d’alcohol en els menors d’edat.
La Junta Local de Seguretat, que es va celebrar recentment, va tractar el tema de la venda i consum d’alcohol a menors, ja que és un qüestió que preocupa.
Cal tindre en compte la prohibició de la venda, el subministrament, gratuït o no, i el consum de begudes alcohòliques a menors de 18 anys. A més, la norma prohibeix vendre alcohol entre les 22 i les 7 hores si no és per a consumir dins del local, així com vendre alcohol en la via pública.
Per esta raó, i amb l’objectiu de previndre i conscienciar, la Policia Local ha repartit als establiments que dispensen begudes alcohòliques i tabac tota la informació sobre la normativa vigent.
Està previst implantar servicis esporàdics policials de paisà, que verifiquen el compliment de la norma, i detecten també persones majors d’edat que compren begudes alcohòliques per a menors.
Font: tavernes.es

6 comentaris:

 1. Respostes
  1. Que vagen al bous, o als casals falleros, ...

   Elimina
  2. En Nadal no fan bous ni falles,per desgracia

   Elimina
  3. Que vagen a tots i es posaran les botes multant

   Elimina
  4. Si ja sabem que en nadal no fan bous ni falles (per sort)... Es simplement que feu pareixer que sols en el festivern hi ha que controlar la venda de alcohol als menors d'edat, em pensava que estavem parlant de la problematica i no del festivern.

   Elimina
 2. Segur que no multen a ningú

  ResponElimina

Escriu el teu comentari