Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 30 de desembre de 2016

La VII Sant Silvestre de Tavernes va concentrar 450 corredors

La VII Sant Silvestre, organitzada pel Club d’Atletisme Valldigna, es va celebrar el dimecres a Tavernes amb fins solidaris. En total, van participar al voltant de 450 corredors que van eixir des del carrer Major i van aportar el seu quilo de menjar per a aconseguir les 300 caixes per a famílies necessitades de Cáritas i Creu Roja.

Els participants van recórrer tres quilòmetres urbans, amb menys de 10 minuts pel campió, José Antonio García. Hi va haver premis tant per als primers classificats com per a les millors disfresses.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, la regidora de Contractació, Llum Sansaloni, i el president del Club d’Atletisme Valldigna, Raúl Aparisi, van lliurar  els premis als tres primers participants, tant d’homes com de dones, així com a les millors disfresses.

Els guanyadors van estar:

Homes:
1.- JOSE ANTONIO GARCIA RUIZ
2.- VICENT PLANCHA CHORRO
3.- SALVADOR CANTUS CLIMENT

Dones:
1.- NEUS SANSALONI MARTINEZ
2.- CRISTINA LLINARES CLIMENT
3.- BEA MORANT ROIG

1 comentari:

  1. Menys mal que el flash de les cameres il.lumina perque del contrari no hagueren vist els guanyadors, quin poble mes apagat i trist, ara que, aixo es el que el poble vol, ells ho han triat i jo sempre he dit que, cadascu te el que vol tindrer!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari