Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 1 de desembre de 2016

L'associació de Comerciants de Tavernes i l'Associació de Venedors del Mercar Municipal instal.laran una pista de gel sintèticaL’Associació de Comerciants de Tavernes i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, en col·laboració amb l’Ajuntament, instal·laran per primera vegada en Tavernes una pista de gel sintètica al Passeig del País Valencià.

La pista de gel estarà oberta fins al dia 8 de gener i serà un reclam per potenciar i dinamitzar el comerç local en les festes nadalenques.

La pista de patinatge compta amb 120 metres quadrats, amb un servei per a guardar roba, lloguer dels patins i dos monitoris que estaran durant tot el temps que hi haja activitat. En total, costa 18.000 euros, dels quals 1.000 els aporta l’Ajuntament de Tavernes.

La venda de tiquets són a 3 euros. Aquests es podran adquirir a les tendes adherides a l’Associació de Comerciants i la de Venedors. Tots aquells que compren en els comerços adherits podran aconseguir tiquets gratuïts. També hi haurà castells inflables per als menuts.

La pista estarà oberta en horari de matí i vesprada, excepte els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener que serà d’11 a 13 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari