Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 6 de desembre de 2016

No siguem mediocres

Hi ha gent que per fer la seva feina habitual espera una recompensa, o compensació excepcional. I nosaltres diguem que els que pensen així són mediocres.

Aquest estiu sobre el mes d'agost, vam eixir a la televisió perquè a la zona de la goleta no es podia accedir a l'aigua a causa del gran desnivell de sorra que hi havia. Vam ser la burla d'Espanya, però a partir d'aquest incident és quan el nostre alcalde va donar les ordres oportunes perquè es rebaixara aquest graó. Va ser una tasca d'un dia, res més.
En lloc de prendre bona nota perquè no passe el mateix, a l'estiu següent, al nostre estimat alcalde se li ocorre muntar una manifestació (que no van ser mes de 40 persones) contra Costes.

Aquests dies han estat dies molt plujosos i hi havia perill que el riu Vaca es desbordara. Però en aquesta ocasió l'ajuntament ha actuat correctament, s'ha anticipat al problema i ha netejat el riu, evitant d'aquesta manera una catàstrofe. (I sense haver de muntar una manifestació contra la Confederació Hidrogràfica).

Però això té algun mèrit extraordinari?
O per contra hauríem de considerar com una tasca més de qualsevol ajuntament responsable?

Fonts pròximes a Compromís ens estan venent que aquesta tasca normal ha estat un acte gairebé heroic i requereix d'una valoració ciutadana.

Nosaltres tornem a dir: NO SIGUEM MEDIOCRES.


11 comentaris:

 1. Mediocres es dir mol de este govern de Compromís.
  Ficarse medalles per fer coses que sempre s'han fet i es faran mostra el seu nivell i capacitat.
  En fi molta gent ja ho sabiem i este article és molt acertat.

  ResponElimina
 2. La normaitat i el treball encarat al benefici general del poble ha de ser la tonica general dels qui ens governen. Hi ha que assumir responsabilitats sempre, encara que no siga tot culpa d'un. El benefici del poble primer, despres exigir als causants del problema. Y aixo pareix que Compromis no ho te masa clar y per aixo d'una actuacio normalfaun acte heroic
  No sigen mediores i actuen sempre enbenefici dl poble i no buscant l'aplaudiment de la galeria.

  -Tintin-

  ResponElimina
 3. Mejor dicho, imposible, Mediocres

  ResponElimina
 4. Millor dit imposssible!! jo afegiria irresponsables. Però molt acertat vaja!

  ResponElimina
 5. Olvidais decir que no es obligación del ayuntamiento si no de Confederación, dependiente de Madrid, a quien corresponde limpiar el rio, no es obligación del ayuntamiento aunque se haga para evitar males a su población, al igual que lo de La Goleta es obligación de Costas, también dependiente de Madrid : Mediocridad la de estos dos organismos dependientes del PP que no hacen lo que les corresponde. Y mediocridad la del gobierno de Madrid que no lleva a cabo ni la laminación del rio ni la solución definitiva a lo de La Goleta, eso si es mediocridad.

  ResponElimina
 6. Estos de Compromis se cuelgan medallas por cualquier motivo. Como muy bien denunciais aquí, de un trabajo de limpieza en el río que se hace siempre, gobierne quien gobierne, quieren presentarlo como un acto heróico y pretenden que por ello todo el pueblo les dé las gracias y les rinda pleitesía.
  Cosas como la limpieza del río la hacen, y está bién, pero que no se pongan medallas por ello.
  ¿Porqué no se preocupan de algo tan importante como el colector de la playa? Ya llevan mas de cinco años en el gobierno de Tavernes y estos de Compromis no tienen ni el proyecto del colector.
  Eso si es una vergüenza,que se preocupen de eso que es verdaderamente importante y que se dejen de bobadas y de alabarse ellos mismos.

  ResponElimina
 7. Llevan 5 años sin hacer nada y se ponen medallas por hacer lo que siempre se ha hecho: limpiar el rio.
  Los de Compromís dan pena y su blog aún mas.

  ResponElimina
 8. Totalmente de acuerdo, Juan Tanamera. El PP solo estuvo 16 días gobernando. Si hubiese estado 16 años hubiese solucionado este problema. La frustración fue que cuando iban a solucionarlo, cambiamos de gobierno local.

  ResponElimina
 9. Guajira, pues quién crees sinó que hizo todos los colectores? A caso crees que salieron de repente al decir... Hágase la luz!!!! No hay más ciego que el que no quiere ver.

  ResponElimina
 10. ¿Qué colectores? ¿Esos que son insuficientes y ya se sabía antes de empezar? Ojalá se hubiese hecho la luz para que pudiesen ver que no iban a poder dar abasto.

  ResponElimina
 11. O como el colector de la playa, ese que empieza y acaba en la avenida y no desagua en ninguna parte.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari