Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 2 de desembre de 2016

"Posa 50 euros a la caixa de l'Ajuntament".... "que t'han pillao Jordi"

Això va ser el que Perfecto Benavent, Tinent Alcalde de l’ajuntament, li va dir a Jordi Juan, alcalde de Compromís, quan va ixir en els mitjans de comunicació la notícia que l'Ajuntament de Tavernes havia pagat una multa a l'alcalde per excés de velocitat.

Ací es pot escoltar el que Perfecto Benavent, Tinent Alcalde de Compromís, va dir a Ràdio Gandia:


I és que l'alcalde va ser multat per conduir el PoliTaxi a 132 km/h i la multa la vam pagar els veïns de Tavernes, en juliol, en lloc de pagar-la l'alcalde. Però Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes, va pillar eixe pagament per part dels veïns, en agost, i l’alcalde no va tindre més remei que pagar la multa perquè la portaveu del PP l'havia pillat.

Que hagués passat si el PP no els hagués pillat? Els de Compromís van marxar de viatge institucional a Atapuerca acompanyats pels seus familiars. L’alcalde i família van marxar amb el PoliTaxi, van cobrar quilometratge i dietes del nostre Ajuntament i van passar la factura de l'hotel. Tot estava ben planificat. La multa estava pagada, el quilometratge i les dietes estaven ja cobrats en els seus comptes bancaris i la factura de l'hotel estava a punt de ser pagada pel poble...

Però... el Partit Popular va vore que la MULTA de l'alcalde s'havia pagat amb diners dels impostos dels veïns. I els de Compromís van pensar inmediatament que era qüestió de temps que el PP destapara que el viatge dels familiars de l'alcalde i dels regidors de Compromís s'havia pagat amb els nostres impostos.

El PP ja els havia pillat, el PP els havia fotut les vacances, el PP ho havia difós en els mitjans de comunicació, blogs, facebooks, twitters, .... Llavors, va ser quan el Tinent Alcalde Perfecto Benavent li va dir a l'alcalde "Posa 50 euros a la caixa de l'Ajuntament" (i nosaltres afegim “que t’han pillao”)

Que hagués passat si el PP no hagués pillat als de Compromís? Hauria pagat l'alcalde els 50 euros de la multa? Hagueren tornat el quilometratge i les dietes que havien ingressat en els seus comptes feia més d'un mes? Hagueren tornat la factura de l'hotel o la haguérem pagat tots els veïns amb els nostres impostos?

La veritat és que gràcies a la denúncia del PP l'alcalde va ingressar immediatament els 50 euros de la multa a la caixa de l'Ajuntament, van tornar el que havien cobrat de quilometratge i de dietes i van pagar de la seua butxaca les habitacions de l'hotel.

Tots els euros es van retornar gràcies a la denúncia en premsa de la portaveu del PP Eva Palomares.

4 comentaris:

 1. Han tornat els diners perque el PP els va pillar.
  Jordi, Llacer i companya vaen anar de vacances familiars a carrec del poble pero els han pillat i els ha tocat pagar.
  Tindrien que dimitir tots per voler aprofitarse dels diners del poble.

  ResponElimina
 2. Sí, i per això la denuncia del PP ha tirat avant ...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per que el PP ho va traure I Jordi va pagar corrent. Lo pillaron con el carrito del helaoooo. Si el PP no ho trau a l'opinió pública a Jordi li ix gratis el viatge amb familia I amics I damunt cobra mes de 200 euros pel quilometratge que va pasar I va cobrar de lajuntament...encara que havia anat amb el politaxi!! Negocio redó si el PP no ho destapa. Menudo cara dura!!

   Elimina
 3. Colega te han pillado con el carrito del helado .... Y lo sabes.
  http://www.generadormemes.com/media/created/gasfh7.jpg

  ResponElimina

Escriu el teu comentari