Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 22 de desembre de 2016

PP i PSPV voten en contra de l'alçament de l'objecció de dos factures derivades d'un contracte ilegal signat per Compromís


Quasi tots els punts del plenari s'aprovaren per unanimitat pels partits polítics que conformen la Corporació. Tots menys dos. Els pressupostos que comentarem ahir i altre punt que es va aprovar sense la unanimitat dels grups polítics, i només amb els vots a favor de Compromís i EUPV-Acord Ciutadà. Este punt en qüestió fou l’alçament de l’objecció de caràcter suspensiu de diverses factures entre les quals hi havia dos amb un informe negatiu d’intervenció.

Des del grup popular, Eva Palomares va dir que aquestes dos factures "deriven d’un contracte irregular considerat nul de ple dret segons l’informe d’intervenció de juliol del 2016."

És per això que Palomares i el seu grup no votaren "a favor de què Compromís es bote les regles de contractació ni a favor d’un punt on han signat un contracte il·legal". També va puntualitzar que el govern portava en el mateix punt altres factures legals, que el PP votaria a favor, si haguèren estat separades en altre punt.

El portaveu del PSPV, Víctor Borràs, seguint amb la mateixa línia de vot, va argumentar el vot del seu grup perquè s’havia prescindit del procediment per fer la contractació, tal com indica l’informe d’intervenció.

14 comentaris:

 1. Bona vesprada, soc Paco Torres, CEO de La Factoría del Show Online S.L.

  Pel contingut d´aquest post s´enten que la nostra empresa firma 'contractes il.legals'.

  La Factoría del Show Online SL ha firmat MES DE 2000 contractes en 2016, molts d´ells amb ajuntaments... Mai hem tingut cap problema... Mai ens havien dit que els nostres contractes son ilegals. (es curios que ens ho diguen en el nostre propi poble).

  El model de contracte que utilitzem per a aquests events es el mateix que s´utilitzen totes les agencies per a la gira de Estopa, de Malú, de Alejandro Sanz, etc... Eixe mateix model de contracte l´hem firmat amb ajuntaments de capitals de provincia i mai...mai ningú ha dit que el nostre contracte era il.legal.

  Si voleu tirar-se els trastos tots els partits politics al cap sel´s tireu, pero nosaltres som una empresa privada que es preocupa, i molt, de fer les coses legals i ben fetes. Si sou un mitjà serios, haurieu de matissar millor la vostra informació.

  Hem podeu explicar per que el contracte es il.legal per favor?

  De vegades m´agarra vergonya ser d´aquest poble.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Esta nota està basada en un informe de intervenció de l'ordre del dia del ple i del ple en directe

   Elimina
  2. I s´utilitza el terme "contracte ilegal"??

   Elimina
 2. Ni más ni menos que el mismo tipo de contrato que lleva años firmándose en este y otros ayuntamientos, incluido los gobiernos del PP y del Psoe con Compromís en el nuestro, y con la misma objeción de la Interventora. Por eso EU no ha querido hacer politiqueo barato en este tema y ha votado a favor, ni más ni menos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Compromís portava un canvi en la manera de fer...quin canvi?

   Elimina
 3. Ohh la la. Trasparencia? Bib Bob.
  Compromis de Tavernes i AlibBaba Jordi Juan. Van ixint corrupteles, corrupcións, estomacs afraits, llepons... Pase Llista? Politaxi, Atapuerca, Wifikink, Tecniverd, multes a regidors sense pagar... Un cumul de assumtes trasparents.
  L'Alcalde en Valencia,l'ibi amunt, la culpa dels altres i 4000 pavos de plantetes (Tecniverd?) Perque de llumetes tres i dels xinos...
  Vostes mateixa. Ah i sueldos ben pagats per a que estiguen mes al feixbuc eixe que en el despatx
  En fi. Bon Nadal als homens de bona voluntat.

  -Tintin-

  ResponElimina
 4. Podria publicar el señor PackTorres el contracte del que parla? Es per poder opinar. Més de 33.000 euros per un concert al que va asistir molt poca gent son molts euros.
  Moltes Gracies.

  ResponElimina
 5. I perquè no es va fer gratis? L'ajuntament havia de pagar de igual forma.

  ResponElimina
 6. Tot i que som una empresa privada... no tindría cap problema en publicar tots els contractes i factures firmats amb nosaltres sempre que vosaltres hem faciliteu els contractes de festes i concerts organitzats baix la llegislatura del PP... així podem comparar cláusules i condicions... ok?

  ResponElimina
 7. Sr. Paco. La interventora diu que el contracte signat pels polítics de Compromís amb la seua empresa té clausules ilegals.
  Si no està d'acord siga valent i vaja al jutjat o calle.

  ResponElimina
 8. Sr. usuari anònim... (ejem)

  Nosaltres tenim un contracte firmat que no s´ha incumplit.... Que vol que denuncie??? Vosté, amb un perfil anònim hem mana callar??

  Per que desvieu el tema?... sería un bon exercici comparar els contractes i les condicions del nostre contracte amb els contractes firmats pel PP.

  Com era l´informe de intervenció d´aquells concerts?

  Quines eren les condicions?

  Quina comisió s´emportava el representant?

  Jo he treballat per a empreses com Ruano Organización i he estat implicat en alguns events firmats pel PP... aquesta demagogia barata dona asco.

  ResponElimina
 9. No desvie voste el tema sr. Paco. El contracte te clausules ilegals.... Y LO SABES.

  ResponElimina
 10. Pues no personatje anònim.... El contracte es totalment legal, es un contracte normal de espectácles, son tots pareguts...no te absolutament res ilegal. L´utilitzem amb tots els ajuntaments d´Espanya i mai hem tingut cap problema. Voste qui es? Per que jo he donat nom i cognoms ...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari