Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 12 de desembre de 2016

Qui diria que falten dues setmanes per Nadal?13 comentaris:

 1. Què voleu dir que tots els treballadors i treballadores des de hui fan festa i estan de vacances?

  ResponElimina
  Respostes
  1. De vacances està el govern tota la legislatura jajjaja

   Elimina
  2. Els que fan festa tota la legislatura són els de Compromís jajajja

   Elimina
  3. Sí lalcalde viu a Valencia. Que mes li dona que ací no hi hagen llums?!

   Elimina
  4. Jajajajajajajajajajajajajajaja... Que graciós eres. Ara en serio. Que collons voleu que fem sense duros? Ens eu deixat arruinats.

   Elimina
 2. Els de Compromís no creuen en la festa nadalenca

  ResponElimina
 3. Es veu que per als consejals i el alcalde de Tavernes de la Valldigna no els agrada una festa tan sentimental com puga ser aquesta. Pero per a fer grans canvis en les festes patronals de Tavernes de la Valldigna, com puga quan te que pasar a vore els carrers engalanats a ultim hora no li sap mal, ho posar les festes a tres dies i tot ben apretaet,etc,etc,etc...
  Es veu que per a Nadal tambe ho fara igual, ¿sabeu segur que el festhivern es el 31 per la nit o el camviara a ultima hora?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per desgracia per als beatos, vivim en un pais laic (encara que no ho parega).

   Elimina
 4. No es tracta de que al Sr. alcalde li agraden les festes de nadal o no, es tracta de que el poble vol notar que son festes de nadal i el Sr. alcalde ha de fer-ho notar engalanant els carres, almenys els carrers principals, aixo fa poble i no tenir en estes dates el poble completament mort, per variar. No sera perque no paguem ls nostros impostos? quina vergonya de poble.

  ResponElimina
 5. Compromís té la medalla de desfer el poble I llevar-li tot el que puga ser alegre I net

  ResponElimina
 6. Y si hubieran puesto ya las luces os estariais quejando del despilfarro de luz ... La cuestión es quejarse y atacar al gobierno local con y por lo que sea.

  ResponElimina
 7. ¿ no habéis pensado que lleva lloviendo y a la gana bastantes semanas ? Seguro que si las hubieran puesto antes os quejariais de despilfarro de luz porque cualquier cosa os vale con tal de atacar al gobierno y a Compromís, dado que no sois capaces de ganarles en las urnad, por algo será.

  ResponElimina
 8. Qui parla de despilfarro? Despilfarro es el que fa el govern que tenim en este poble fen-se propaganda i fen-se fotos, ixe despilfarro es pot permetrer, veritat? En lloc de fer coses que en general demana el poble. Quina vista mes democrática tenen estos governants! Es clar que no ha de fer res constructiu per al interes del ciutada.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari