Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 15 de desembre de 2016

Si ve plutja...tapó al canto


7 comentaris:

 1. El muro està indecent. I els de Compromís preparant el Festivern.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La vidriola de les pensions està cuasi buida, i els del PP traguent diners per a pagar "traductores" rumanes...

   Elimina
  2. No hay dinero pero Compromís lo destina a contratar asesores. No hay dinero pero No destinan más dinero a becas, ni a ayudas sociales y se lo gastan "en propaganda y publicidad". Eso es gestión Compromís. No hay dinero pero lo que queda me lo gasto con los míos! !

   Elimina
 2. La vidriola de les pensions està quasi buida, i la Sra. Oltra, que es de Compromis, donant 532 euros al mes a emigrants que mai han contribuit. Mentres a nosaltres no es garanticen ni la jubil-lació. Vostè ho enten? jo no

  ResponElimina
 3. Cuants diners esta gastanse el Ajuntament adecentant totes les parceles per al Festivern. Mai eu sabrem. Pero netejar el muro i voltants no, aixo no es rentable. Deu vullga que no pase res en les pluges, aixo si els bancals ben nets.

  ResponElimina
 4. Ja està net. Tot gracies al Diari.

  ResponElimina
 5. I la campanya d´arreplegades de cagerades?. Pareix que del carrer Calvari cap amunt, no pagem impostos. Poc es veu a la Policía Local a peu per ahi ( ells no tenen culpa, al fi i al cap son uns manats). Ara a les zones baixes, que que coincidencia, viuen partidaris alts de Compromis si. I les vidrioles buides i utilitzan els mitjos de tots de forma partidaria.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari