Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 23 de desembre de 2016

Sigam cívics i responsables
Ací no anem a entrar en el debat polític d´aquesta llei perquè no ho creguem ni el lloc idoni ni nosaltres som juristes de professió. Tampoc anem a discutir si formem part o no d´un territori. Pero des del Diari de Tavernes considerem adient entrar en el debat moral de com s´han expressat els nostres veïns en una propietat pública que és de tots. 

És correcte manifestar-se mitjançant pintades a les façanes? A més d´embrutar i comportar una despesa econòmica per a netejar o pintar la paret, serveix per a alguna cosa aquesta gamberrada? Va a implicar que es derogue una llei? Va a suposar un canvi territorial? Doncs deixem-nos d´embrutar el que no és nostre i tingam una actitud cívica i respectuosa cap a les propietats alienes.

Des del Diari de Tavernes denunciem aquestes actituds irresponsables i irrespectuoses cap al mobiliari urbà, propietats privades o públiques del nostre poble.

3 comentaris:

  1. Que raro, xe, que no digueu que la culpa es de Jordi Juan i de Compromís. I ho digueu ara, perque amb pintades fascistes no obriu la boca. Espere que repetiu i ho recordeu quan siguen els altres els que embruten. De tota manera, vos done tota la raó.

    ResponElimina
  2. La culpa es de les persones, si hi haguera mes civisme i respecte a la gent, no s atrevíríen a fer estes marranades, i dic jo, perque no ho fan en la seua casa? Si tant els agrada embrutar els llocs que pertanyen a la sociedat, que ho facen en la seua propia casa!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari