Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de desembre de 2016

Un veí amb mobilitat reduïda demana dos passos de vianants

Hem vist en Facebook que el nostre veí Vicent Montagud li ha dit a Jordi Juan, alcalde de Compromís de Tavernes, que una mica més i l'atropellen per la seva negativa (de l’alcalde) a fer dos passos de “vianants. Un al carrer València a la altura de Bankia i altre en un carrer que creu que es diu Divina”

Vicent diu que denuncià el fet i que va a anar a l'Ajuntament a fer-ho per escrit per TERCERA VEGADA.
Vicent creu que fer dos passos imprescindibles no valen una fortuna i li demana a l'alcalde que li diga que valen per pagar-los ell de la seva butxaca i no tornar a passar un esglai així.

Ens solidaritzem totalment amb Vicent Montagut. Creiem que les seves reivindicacions estan totalment justificades i pensem que l'Ajuntament hauria de pintar IMMEDIATAMENT aquests passos de vianants.

Ànims Vicent. Tens el nostre suport.


10 comentaris:

 1. Jo també em solidaritze amb Vicent.

  ResponElimina
 2. Vicent tens tot el meu recolzament.
  Jo estic patint el mateix. Ja fa teps que vaig diguent que el carrer Cristóbal Anmenl.la gunt en el carro. Nou són intransitables per a mi en la cadira de rodes. El carrer Cristóbal Anmenl.la ja no té ni cares ni per mi ni per els que van en andadors en carros de bebé i un llarg etcjq...
  Ni cas han fet.

  ResponElimina
 3. El paso de la carretera está previsto en el estudio que ha presentado el ayuntamiento a instancias superiores, pués cualquier acción en ella tiene que contar con la autorización de la Diputación, titular de la misma.
  En cuanto a Divina Aurora hay varios pasos , podría especificar más.

  ResponElimina
 4. La titular es la Conselleria. No es la Diputación.
  No creo que Conselleria se oponga si se lo solicita el Ayuntamiento.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No se opone, está todo en trámite, ya sabes que la burocracia hace que estos temas se alarguen. De hecho ya han estado técnicos y cargos políticos in situ visitando la zona.
   Y vuelvo a preguntar en cuanto a Divina Aurora a qué zona se refiere, pues hay varios pasos de peatones en esa calle, los más destacados en los cruces de las calles San José y San Pedro.

   Elimina
 5. Igual que es demanen diners per a ajudar a un xic que s'alegra de la mort de una ciudadana española, no es pot arreplegar diners i ma de obra per a pintarlos per a estos casos?

  ResponElimina
  Respostes
  1. A un xic que s'alegra de la mort de una ciutadana espaNYola? Quin xic? Quina ciutadana espaNYola? Ens ho expliques?

   Elimina
  2. No es posible, cualquier obra en via pública lleva un expediente y tiene que ser financiada con fondos públicos.

   Elimina
 6. Sabudet/a de les 13:29, es clar que no es pot fer res sense la seua previssio, aixo deuría entrar dins de les necesitats que tenen els ciutadants i l obligacio de l ajuntament es vetlar xq tota la poblacio puga menejar-se sense problemes. Tu has sentit parlar de les barreras arquitectoniques? Doncs, ixa es una de les obligacions d un ajuntament, fer accesibilitat per a tot el mon. es una tasca obligada per a uns governants.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El que deuria ser o no no te importancia en aquest pais mediocre i ignorant... Els ciutadans deuriem ser prioritat, en canvi, ens retalles en sanitat, educació, en canvien la constitució a instancies de la Merkel per a pagar a extrangers, es perdonen impostos als poderosos mentre es talla la llum dels pobres i els deixen sense casa. Barreres arquitectoniques? Això ho han inventant ahir? O ja fa MOLTS ANYS que govern darrere govern es passen pel forro les lleis) (com les de dependencia o memoria historica)...

   Elimina

Escriu el teu comentari