Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 22 de desembre de 2016

V ª CAMPANYA 300 CAIXES SOLIDÀRIES


Ja fa cinc anys, i de la mà de Raül Gil, que Creu Roja i Càritas Inter parroquial de Tavernes encetàrem aquest projecte solidari de recaptar aliments per a les 300 famílies més necessitades de la nostra població..... eren anys difícils i complicats, ja que ens trobàvem en el punt més àlgid de la crisi.

Ara pareix que la situació greu vaja amainant però, encara són prou les famílies amb moltes dificultats econòmiques i a les portes del llindar de la pobresa extrema; aquest motiu i la resposta sempre solidària dels veïns de Tavernes és el que un any més interpel·lem a la participació en aquesta campanya.

No podem permetre que veïns nostres continuen sofrint la mancança de dignitat que una societat com la nostra es fa viure, hem de conscienciar i conscienciar-nos de que sols junts i com habitants d’una mateixa família podem canviar aquest món.

Vos animem a participar en aquesta campanya, des de CREU ROJA I CÀRITAS anem a aconseguir, un anys més, omplir de productes variats aquestes caixes solidàries que distribuirem com a regal de reis a les famílies més vulnerables de Tavernes.

Si voleu participar podeu passar pels locals de la Creu Roja , a més estarem presents en diversos esdeveniments esportius organitzats durant aquestes festes de Nadal, també arreplegarem productes en establiments i supermercats : El proper divendres 23 estarem per la vesprada i poqueta nit a la carretera ( a la vorera de Mercadona ) .

Moltes gràcies a tots i Bon Nadal !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari