Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 31 de gener de 2017

A Tavernes tenim plagues de ratolins, rates i moltes panerolesCompromís va reconèixer en el passat ple que tenim unes plagues absolutament difícils de controlar. "Les plagues que tenim són mes de ratolins que de rates i, sobretot, moltes paneroles" afirma Compromís.


Segons Llum Sansaloni, regidora de Compromís, "a Tavernes hi ha una barbaritat de cases abandonades de la mà de Déu, la brutícia que hi ha en elles genera que es criïn mes rates, ratolins i escarabats i quan arribi l'època que és cap al mes d'abril des d'ara costa molt de controlar.

També reconeix que els tractaments contractats són ecològics i naturals però, evidentment, no són molt efectius"


Compromís afirma que la responsabilitat és dels propietaris de cases i solars abandonats de la mà de Deu.


Llum Sansaloni diu que ja s'estan prenent el tema seriosament perquè el tema de les plagues ja clama el cel i esperen que se solucioni durant aquest any 2017


En aquest enllaç poden veure i sentir les explicacions de a regidora de Compromís Llum Sansaloni:https://youtu.be/CAECM1PR_-E?t=4405

2 comentaris:

  1. Pues si tenim plagues de ratolins, rates i panderoles i els trataments que apliquem no funcionen tindrem que canviarlos per altres que funcionen. O anem a continuar tirant els diners a la basura??

    ResponElimina
  2. "Criïn, arribi,solucioni,..."
    Com era allò que díeu ahir de l'alcalde?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari