Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 de gener de 2017

Comarcal Valldigna gestionarà la ràdio de Tavernes en presentar una oferta a cost zero

Hem vist a la premsa que ja se sap quina empresa és la que gestionarà la ràdio municipal de Tavernes de la Valldigna després que ahir al migdia s'obriren els sobres amb les ofertes econòmiques i les millores a la licitació. 

L'empresa Comarcal Valldigna Ràdio, creada el mes passat, és la que ha presentat l'oferta econòmica més baixa i amb més millores, de manera que s'ha adjudicat la contracta. En concret, aquesta empresa ha presentat una oferta a cost zero per a l'Ajuntament i 7. 176 hores a l'any de control tècnic per a les associacions que vulguen fer programes, 7. 176 hores a l'any per oferir formació i 7. 176 hores a l'any per programes especials.

T'ho Creus SL ha presentat la segona millor oferta econòmica amb 12.000 euros anuals, mentre que Luito MBM Import ha fixat 16.500 euros i Planejo Spain SL 16.540 euros. Aquestes tres empreses han ofert moltes menys hores de millores. 

Així doncs, el mateix secretari del consistori va assenyalar que a falta de fer les fórmules per determinar l'adjudicació, quedava clar que la millor oferta era la d'Comarcal Valldigna Ràdio, administrada per Alejandro Blasco i Noelia Cristina Castaño. En uns dies es farà la publicació oficial de la concessió i començarà l'emissió de programes. L'adjudicatària proposa realitzar 19'6 hores al dia de suport tècnic durant tots els dies de l'any, i la mateixa quantitat d'hores en formació i programes especials. 

Font: las provincias

5 comentaris:

 1. No es doneu conter que fa un mes es va constituir la empresa comarcal valldigna radio i despues el ajuntament va dir que la emisora es diria valldigna radio? Quina coincidencia no
  I damunt a cost cero pa lajuntament molt raret tot no?
  Ja estaria tot arreglat pa que ixira exa empresa
  Vosatros que opineu?

  ResponElimina
 2. Si m'hagueren preguntat qui se la quedava antes de donar-se a conéixer ho haguera encertat! Estava cantat que s'ho anaven a quedar ells

  ResponElimina
 3. I qui ha fet les instalacions i el equip de so?
  WIFILIMKS O UNA EMPRESA ASOCIADA

  ResponElimina
 4. Vaja "Xanxullo". Estava clar des del principi. 2 empreses que no tenen que veure res amb la comunicació, una convidada per obligació i l'altra constituida fa no res. Negociat sense publicitat = Xanxullo (segons JJ). Ahí queda.

  ResponElimina
 5. http://saforinformatiu.es/paco-sanz-exgerente-despedido-de-grupo-radio-gandia-se-queda-la-nueva-radio-municipal-de-tavernes/

  ResponElimina

Escriu el teu comentari