Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 16 de gener de 2017

Compromís malgasta 200.000 euros en SequersAixí malgasta Compromís els nostres diners. Compromís ens imposa una brutal pujada de la contribució i la malgasta en una vorera que ningú vol, que ningú ha demanat i que crea problemes d'aparcament en Sequers i malestar i indignació en tots els altres barris de Tavernes que veuen com l'Ajuntament, governat per Compromís, malgasta 200.000 euros en una obra sense sentit mentre el seu barri es queda sense les obres que urgentment necessita.

Compromís malgasta 200.000 euros destruint una de les voreres que millor conservades estaven de tot Tavernes en lloc d'arreglar voreres en mal estat com les de la part alta de Tavernes, les voreres del carrer Joan d'Àustria, les voreres de la zona de Pa Dur de la Platja o el paviment del carrer Nou que està plé de clots.

Esta polèmica i innecessària obra, contrada per Compromís, ha estat àmpliament criticada pels veïns de Sequers que obertament diuen que no era prioritària. Ells només volien que s'arreglaren les voreres trencades per les arrels dels arbres. Ells no volien que llevaren places d'aparcament. On aparcaran ara els veïns i els clients dels bars de la zona?

El col·lectiu Valldigna Accessible també ha emès un comunicat en el qual es mostra perplexe per aquesta obra i opina que haguera sigut preferible actuar primer sobre els nombrosos passos de vianants que encara no tenen rampa o sobre les nombroses voreres del poble que estan en un estat lamentable. Estem segur que molts veïns i veïnes estaran d’acord en que abans de refer una vorera calia arreglar les que no estan transitables. Considerem que actuacions com aquestes suposen un dubtós ús eficient dels recursos disponibles.

I a les xarxes socials també llegim comentaris com:

Ja ha començat la segon part de la super avinguda que estan fent als sequers, en este tram de vorera hi havia un, un taulell alçat, era precís este despilfarro de diners? Ara faran com l'altre tram, megavorera, cuant ja era una vorera ampla i a llevarmos llocs d'aparcament..... i el poble ple de voreres amb clots i de porlam, no entenc res de res, i sí..... jo no vaig poder anar a la reunió de barri, pero dubte que demanaren esta barbaritat, suponc que demanarien els veïns que els taulells alçats els arreglaren i feren rampes on no hi han..... i encara faltarà el últim tram on els llocs d'estacionament passaran a la meitat.... que fem en els cotxes???? A la butxaca???

La veritat es que ningú anten aquesta obra. La millor del poble i la fan nova

Mare dedeu, i , per la zona alta del poble estan en ceres de fa mil anys!

Era precis fer voreres noves alli? Estan noves. I llevar llocs de pàrquing?

Em pareix fatal que trenquen les ceres noves i ceres velletes que hi ha en el poble no les canvien

es un gran derroche de dines en cuant as podria solucionar mes carrers

este despifarro me gustaria saber que beneficio da al pueblo lo que consige es quitar aparcamientos a los vecinos de la zona en cuanto paraque tan gran acera si hay no pasean ni 30 personas

……

Altre exemple del desficaci de l’equip de COMPROMÍS de Tavernes que MALGASTA 200.000 euros dels nostres impostos en una vorera que NINGÚ VOL.

6 comentaris:

 1. El titul es perfecte i ho diu tot "diners malgastats"

  ResponElimina
 2. ¿ que nadie quiere ? Pues la votaron los que asistieron a las dos reuniones de la zona, el problema és que es más fácil quedarse cómodamente en casita y que vayan otros, y luego a criticar por las redes sociales, que se puede hacer también cómodamente desde casita : Más participar y menos criticar sin participar es lo que hace falta.

  ResponElimina
 3. Estes persones que están governant en els nostres diners fan el que es ve en gana o per exemple, si un d ells diu, arreglen ixa vorera doncs, allá que van sense avaluar les necesitas principals com poden ser tambe la substitucio i mantiniment d arbres que son tallats. El que jo dic es que si no saben correspondrer en les necesitats del poble que es dediquen a un altra cosa

  ResponElimina
 4. Yo estuve en la reunion, y han aprovechado las reuniones para hacer lo que han querido, una cisa es arreglar aquello donde estan las raices dañando el pavimento y otra muy diferente es tirar el dinero como estan haciendo. Señores de Compromis, que hay un paseo por delante y una calle peatonat por detras!! Vaya kk de gestores q tenemos

  ResponElimina
 5. i la vorera de Joan d'Àustria per a quan? Vull recordar que va ser la més demandada amb diferència a la reunió de veïns. Aquesta vorera arreglada, ni de lluny, estava tant mal com aquesta que dic o moltes altres del poble.

  ResponElimina
 6. Com es possible que els punts concrets de desperfectes, en les voreres (i desaigües, etc), degut a les arrels dels arbres, que venim anys denunciant els veïns dels Sequers, del Cr La Barca, continuen sense arreglar-ho, ...i hagen arrancat, sustituït i ampliat, probablement el millor tram de voreres de tota la zona, que no tenia cap falta ????? ...¿¿Qui és responsable d'aquesta locura??.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari