Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de gener de 2017

Dos tennistes de Tavernes triomfen amb una beca a universitats americanes

Hem vist a la premsa que el Club de Tennis Valldigna ha traslladat el seu talent a l'altre costat del toll. Des de fa diversos anys, dos dels seus flamants alumnes criats a la pròpia escola, han escrit el nom del club i de Tavernes en territori americà. 

Joan Carles Alcalá i Anabel Carbó van acceptar el repte de viatjar als Estats Units per obrir-se noves metes en el món del tennis. I ho estan aconseguint. Una beca els ha permès compaginar l'esport que més els agrada amb els estudis. Anabel va arribar a la Universitat de Montana fa tres anys, i sis mesos després, Joan Carles va iniciar la seva aventura a Geòrgia. Ara han passat les vacances nadalenques a la seva terra natal a punt de començar la nova temporada universitària. 

Un estil de joc molt diferent al que han practicat a València. A Estats Units defensen els colors dels seus respectius equips, no competeixen individualment. «Cada dia entrenem dues hores i mitja de tennis més una hora d'entrenament físic i després hem d'anar a classe i estudiar», comenta Anabel. Joan Carles compte que del «mes de gener fins al maig que dura la temporada tenim molts tornejos, juguem divendres, dissabte i diumenge i hi ha dies que vam jugar dos partits. Només tenim lliure un dia a la setmana d'entrenaments, perquè cal anar a classe ». 

Tots dos creuen que és una de les millors decisions que s'han pres en la seva vida tot i que el «primer mes va ser molt dur». «Recomanable 100%», apunta Joan Carles. La vida els ha transcorregut en paral·lel en la seva aventura americana. Tant Anabel com Joan Carles es van posar al mercat universitari americà amb l'ajuda d'una agència que els va informar del procés. 

Un currículum esportiu i un vídeo demostrant la seva qualitat captiu a les escoles universitàries que van apostar per ells. De fet, és la universitat qui es fa càrrec de totes les despeses. El primer any van viure al campus, ara comparteixen pis amb companys d'equips, «una segona família». Anabel, que es graduarà al maig, és una de les capitanes dels Griz i en el seu primer any a Montana va aconseguir guanyar l'anell després de proclamar amb el seu equip campiona de lliga. «És molt difícil guanyar l'anell en una lliga de 10 equips amb un nivell molt alt». De moment el seu futur passa per seguir allà. A tots dos els agradaria arribar a ser entrenadors d'alguna universitat, i qui sap si en els propers anys ensenyaran a jugar a tennis als nous valors emergents del club valler.

Font: las provincias

http://www.lasprovincias.es/safor/201701/06/tenistas-tavernes-triunfan-beca-20170105002846-v.html?ns_campaign=jaqueton&ns_mchannel=auto&ns_source=facebook&ns_linkname=safor&ns_fee=0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari