Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de gener de 2017

El cotxe policial porta a l' Alcalde a reunions i al ple de les Corts

Hem vist a la premsa que l' alcalde de Tavernes fa fer ús del cotxe policial camuflat que té el consistori per acompanyar-lo al ple de Les Corts després de rebre la vicepresidenta de la Diputació. Jordi Juan va arribar a la Goleta al cotxe particular del seu secretari, però va marxar al vehicle policial. 

Durant la visita, va arribar fins al lloc un agent vestit de paisà amb el cotxe en qüestió. Un cop va acabar la visita, l'alcalde va ser acompanyat per l'agent al cotxe policial. Segons Juan, tenia una reunió amb el despatx d'advocats que porta la liquidació de la piscina i un ple en Les Corts i necessitava desplaçar-se amb urgència. 

L'alcalde va reconèixer que havia estat «acompanyat per poder arribar abans per ser un tema d'urgència». L'acompanyament no el va realitzar l'agent de segona activitat que habitualment ho fa, sinó que va ser un agent de servei vestit de paisà. Respecte a això, Juan ha indicat que d'aquesta manera es veu «que no tinc cap agent assignat, com alguns s'entesten a donar a entendre».

Font: las provincias

3 comentaris:

  1. Si que el te assignat, el que pasa esvque el altre esta jubilan-se. Entre les vacances i dies que li deuen, practicament està jubilat. Per aixó va anar un altre, perquè encara no te el sustitut del primer

    ResponElimina
  2. Estarà de pràctiques per a substituirlo jaja

    ResponElimina
  3. Bueno, bueno, este Sr. simplement es un alcalde, si fora ministre, portaría un sequit darrere d ell! I estos son els que parlen dels altres, mes valdría que predicaren en l exemple.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari