Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 7 de gener de 2017

El Diari funciona: fanal arreglat en 24 hores

El Diari funciona molt millor que la Línia Verda de l'Ajuntament que ens costa més de 2.000 euros any.

Un veí ens va enviar una imatge d'un fanal que no funcionava, una imatge que apareixia en una comunicació de la línia verda amb la foto del fanal.

El veí ens envia ara la foto del fanal funcionant i ens diu que el Diari de Tavernes ha solucionat en 24 hores el que l'Ajuntament no havia solucionat en mes d'un mes.

Agraïm aquest missatge al veí i continuem amb el nostre compromís amb els veïns de Tavernes. Si tenen alguna queixa o problema que l'Ajuntament no els solucione tenen a la seua disposició el nostre correu electrònic: eldiaridetavernes@gmail.com i nosaltres les publicarem.

El Diari de Tavernes funciona perquè té molts lectors, molts seguidors i estem a disposició dels veïns i veïnes de Tavernes.

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres fotos, preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en: 
4 comentaris:

  1. Molts lectors i seguidors... Jajjajaj... Enhorabona, hui no esperava escoltar res mes gracios que lo de Copernico... Que bons sou.

    ResponElimina
  2. Per a què paguem els 2.000 euros de la línea verda?? Compromís gasta per gastar!!segur que algún amiguet tenen

    ResponElimina

Escriu el teu comentari