Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 16 de gener de 2017

El Nadal continúa a la platja de TavernesL' Ajuntament s'ha proposat allargar la festa nadalenca a la platja i per això ha decidit mantenir uns dies més la il·luminació nadalenca instal·lada.

Si passem per la Goleta podem veure en tota la seva esplendor l'única llum de Nadal que s'ha instal·lat a tota aquesta zona.


Aquest Nadal s'ha criticat molt l'escassetat d'il·luminació nadalenca instal·lada per l'Ajuntament. L'Ajuntament ha comprat unes garlandes ridícules, escasses i lletgíssimes que només han servit per dir que han colocat llums de Nadal.


La il·luminació nadalenca ha estat trista i pobre al poble però a la Platja ha estat encara pitjor, encara que ara vulguen solucionar-ho allargant temporada nadalenca amb aquesta solitària llum que encara està encesa.

7 comentaris:

 1. És la única que ha funcionat. Té que fer les hores que les altres no han fet jajaja..

  ResponElimina
 2. En este diari, tot son crítiques al govern municipal.
  M'agradaria que posareu també igual de seguit totes les coses bones que s'han fet al poble

  ResponElimina
  Respostes
  1. A El Diari de Tavernes publiquem informacions que afecten als veïns de Tavernes. Tant de la web municipal tavernes.es, com queixes dels veïns, com altres informacions que ens remeten col.lectius i associacions del municipi. L'objectiu és informar als veïns de tot tipo d'informacions.

   Elimina
  2. Podria vosté consultar l'hemeroteca d'altre blog afí al govern actual i veuria què feia quan no estava governant.

   Elimina
 3. Clar, ho posaren tard i están recuperant el temps perdut! Quin descontrol per tots els costats. Este ajuntament fa aigua per tots els llocs.

  ResponElimina
 4. MJ, que se't veu el plumero!!!

  ResponElimina
 5. Que vol que es publiquen les coses Bones? Doncs, no s arreglaría res, encara mes, es creuen ecara que tot ho fan be. No Srs. Estic totalment d acord que este diari es principalment per a queixes de la gent del poble, que per cert, hi han moltes mes que coses bones que es fan.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari