Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 31 de gener de 2017

El Partit Popular denuncia que la Conselleria d'Educació no ha inclòs l'IES Jaume II el Just en la llista de centres a reformar en aquesta legislaturaImatges de l'IES Jaume II el Just.


La Conselleria ha incomplit la seua promesa d'incloure la reforma de l'IES Jaume II el Just en el Mapa d'Infraestructures Escolars que especifica el començament de les obres en els centres que cal remodelar. El passat 29 de gener de 2016, després que el Partit Popular de Tavernes proposara al diputat Jordi Juan que sol·licitara finançament per al Jaume II el Just en els pressupostos de 2016 de la Generalitat, la Conselleria d'Educació va anunciar que incloïa l'IES Jaume II el Just en el Mapa de les Infraestructures Escolars. Ha passat un any des que la Conselleria va fer aquesta promesa però no és cert com podem veure a la web http://www.ceice.gva.es/mapa-de-infraestructuras-escolares. “No hi ha data ni partida pressupostària per a la remodelació integral de l'IES Jaume II el Just de Tavernes”, lamenta Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna.

L'Institut té moltes deficiències en banys, instal·lació elèctrica, estanqueïtat, aïllament, accessibilitat, clos exterior o goteres entre unes altres, però la Conselleria no té prevista cap data per a l'inici de les necessàries obres de remodelació d'aquest centre educatiu. També ens arriben queixes de pares d'estudiants que no funciona la calefacció i que els alumnes i les alumnes han d'anar a classe amb mantes a més de la seua roba d'abric pel fred que pateixen.

                             

La Conselleria d'Educació sap des de fa temps quins són les necessitats d'aquest centre. Té un informe tècnic en la qual estan detallades però per raons que desconeixem no han inclòs la seua remodelació en Mapa d'Infraestructures.

“En el passat ple preguntem per aquestes obres i l'alcalde ens va dir que preguntàrem en Conselleria d'Educació el que confirma les nostres sospites que el govern de Compromís no està fent cap seguiment del projecte. El Govern de Compromís de Tavernes no pressiona a la Conselleria perquè es facen les obres”, afirma Eva Palomares.

“De poc ens val que l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, siga diputat i que forme part de la Comissió d'Educació de les Corts Valencianes si no exigeix l'inici d'aquestes obres tan necessàries”, conclou Palomares qui lamenta l'estat en què es troba l'IES i les condicions en què es vénen impartint les classes en aquest centre que ja té prop de 50 anys d'edat.


                              

4 comentaris:

 1. L'alcalde tindria que aprofitar els seus contactes en les Corts per aconseguir que s'aprobe ja la remodelació del Institut Jaume II

  ResponElimina
 2. La culpa de tot la te el conserge, ja voreu

  ResponElimina
 3. Que pague l'ajuntament autobusos per anar de manifestació a Valencia a la porta de Conselleria.

  ResponElimina
 4. A mi m agradaría saber xq tot el personal del Jaume II no va a demanar explicacions al govern, preguntar cómo es aixo que no han sigut inclossos en els pressupostos del 2017, en tanta falta que es fa un bon arreglo de l institut! O milior, xq no van a manifestar-se a l ajuntament com quan ho feren quan governava el PP ? Sencerament, cadascu te el que es mereix, i no ho dic pels xiquets que estudien en ixe centre.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari