Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de gener de 2017

Estat lamentable de l'escoleta de Nadal

Estem a 4 de gener, ja han passat uns quants dies des de la nit de cap d'any per a posar excuses no cregueu? Així és com estan anant els xiquets a l'escoleta de nadal. Els pares i mares estan indignats, mireu les imatges, vosaltres com estarieu?


FALTA de PREVISIÓ? No hi ha servei de neteja al poble??? L'Ajuntament si que es va posar les piles per a preparar i netejar els terrenys d'acampada per als festiverners, ens sembla perfecte, però i després??? Per què no ha tingut la delicadesa de netejar un col.legi públic i els seus accessos sabent que s'està realitzant una escoleta de nadal i són menors els que acudeixen? 

Són nombroses les queixes realitzades a l'ajuntament per part dels pares i a data d'avuí encara no tenen resposta. Mireu sinó com de brut està encara. 

Una vegada més, aflora la manca de previsió i de responsabilitat per part del govern de Jordi Juan i brilla per la seva absència el servei de neteja del nostre poble. 

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres fotos, preguntes, queixes i opinions.  Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

2 comentaris:

  1. Lamentable i perillos.
    On estàn els responsables?

    ResponElimina
  2. Pensaba que mai arribaria el dia de estar dacord amb vosaltres pero si,aquesta vegada s'han agarrat el tema de la neteja massa a la lleugera.I no ho dic sols per l'escola...
    Un festival amb 13.000 persones necesita un pla de neteja a l'altura i queda palés que no es aixi.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari