Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de gener de 2017

Ja ha pagat la multa Llàcer el regidor de Compromís??

                                  

Fa més d'un mes vam publicar en primícia la foto del cotxe del regidor Josep Llàcer, de Compromís, multat a la zona verda propera a l'Ajuntament.

Vam dir que el regidor Josep Llàcer, de Compromís, té dedicació exclusiva i que cobra 39.549,44 € anuals de l'Ajuntament.

Vam dir que el regidor Josep Llacer, de Compromís, hauria de donar exemple i aparcar correctament. La Policia Local havia FET bé la seua feina perquè havia multat un vehicle mal aparcat.

A qui no han multat alguna vegada per aparcar malament? Oi que cabreja molt ser multat? És clar que cabreja!! Però el que hem de fer és reconéixer la nostra culpa i pagar la multa.

Ha passat més d'un mes i res s'ha sabut de la multa. Ha pagat la multa el regidor Josep Llàcer, de Compromís, o ha utilitzat la seua influència per no pagar la multa? Recordem que el regidor Josep Llàcer, de Compromís, va tenir el seu cotxe aparcat tota la nit i tot el matí en una zona en què està permés aparcar 30 minuts com a màxim.

El regidor Josep Llàcer, de Compromís, apareix molt sovint per les xarxes socials. Farà servir també les xarxes per mostrar el rebut del pagament de la multa?

#LlàcerPaga


4 comentaris:

 1. Ni ha pagat ni pagarà.
  Estos de Compromís tenen la cara molt dura i la butxaca molt fonda.

  ResponElimina
 2. No l'he vist publicar que ha pagat....quan ha de tardar??

  ResponElimina
 3. Pero ha pagat o no ha pagat?
  Tindria que donar explicacions.
  Este silenci demostra que no ha pagat.

  ResponElimina
 4. #LlàcerPaga. Segon avís jaja

  ResponElimina

Escriu el teu comentari