Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 de gener de 2017

Ja no podem veure les ones!!

Fa un mes vam proposar una forma de veure les ones de la Platja sense perill: la càmera web de l'ajuntament que ens permet veure les ones sense mullar-nos i sense cap risc.

Ací vos facilitem l'enllaç:

La nostra proposta va tenir molt èxit. Més de 3.000 visites en un sol dia. Més de 3.000 vegades es van veure les ones per la càmera web de l'Ajuntament. Vam rebre molts agraïments per difondre aquest còmode i segur mètode de conèixer l'estat de la mar des del nostre mòbil o des del nostre ordinador.

Ara torna a aparèixer la veritable imatge de Compromís. La imatge de la deixadesa i la desídia. La webcam no funciona i ningú es preocupa de solucionar-ho. La arreglaran ara que ho denuncia el Diari de Tavernes?


5 comentaris:

 1. Sou un diari? O una empresa que gestiona l'ajuntament gratuitament?

  ResponElimina
  Respostes
  1. No gestionem l'Ajuntament però molta gent diu als veïns que si volen solucions que ho envien al Diari de Tavernes. I, la veritat és que funciona i que cada dia tenim més informadors. Gràcies!

   Elimina
 2. Si, así es munten moltes coses pero una vegada s estropetja ja s acabat, mantinement 0. Abandonament total. Vullc donar les gracies a este diari, esta fent una tasca molt important per al poble, de segur estic que si aci no s anomenaren tots els desperfectes encara sería pitjor.

  ResponElimina
 3. Per a que veure mes, ja ho teniu be!

  ResponElimina
 4. Per culpa de l'ajuntament no puc vore el temporal desde el móvil

  ResponElimina

Escriu el teu comentari