Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de gener de 2017

L' alcalde de Tavernes ignora les crítiques del PP i fa servir el cotxe oficial per viatjar a València

Hem vist a la premsa que l'alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat a les Corts per Compromís, Jordi Joan, es va desplaçar ahir fins a la ciutat de València amb el cotxe oficial adscrit a la Policia Local i que ha estat al centre de la polèmica en diverses ocasions perquè el PP local ha posat en dubte l'ús que Joan fa d'aquest vehicle i del funcionari que el condueix. A més, Juan va ser portat per un agent de paisà, un funcionari municipal, que va conduir fins a la capital. 

Va succeir després de la visita que la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, va realitzar ahir a la platja de Tavernes per comprovar els danys que el temporal ha produït a la zona de la Goleta del litoral valler. 

Es dóna la circumstància que precisament ahir se celebrava a les Corts el ple en què es votava la nova llei de funció social de l'habitatge, un acte que s'emmarca en l'activitat parlamentària de Joan i que res té a veure amb la seva condició d'alcalde. 

Preguntat per aquest diari, va explicar que va utilitzar el cotxe perquè «necessitava arribar ràpid a València», ja que, segons ha dit, tenia concertada una reunió amb un advocat sobre la liquidació del contracte de la piscina i «posteriorment tenia el ple de les Corts» . El primer edil va indicar que «la visita d'Amigó em va ser informada d'avui per demà i el que no anava a fer era anar-me'n a València i no estar per rebre-la». Joan va insistir que «no utilitze normalment el cotxe oficial per anar al ple de les Corts» però que, en el cas d'ahir, «he tingut acumulació de treball i necessitava anar-me'n ràpid». Joan va titolar de «surrealista» que em tinguen en compte que utilitze el cotxe de forma puntual». 

Aquest vehicle porta causant-li maldecaps a l'alcalde de Tavernes des que el va adquirir fa uns dos anys. Tot i que es va comprar per a la Policia Local, l'oposició l'acusa de utilitzar-lo per anar de Tavernes a València per atendre assumptes propis o de les Corts i d'utilitzar per a això a un funcionari municipal, en aquest cas un agent de la policia. A més, aquest va ser el mateix cotxe en què el mateix alcalde va ser multat quan tornava del polèmic viatge a Burgos del passat estiu.

Font: levante-emv

3 comentaris:

  1. Si la necessitat era arribar a les Corts, per què fa servir un cotxe municipal per cobter d'un cotxe oficial de les Corts? no és això malversació dels fons públics?

    ResponElimina
  2. No te coxe o que? Quina manera de aprofitarse del poble.

    ResponElimina
  3. Quan un cuitada va a Valencia a treballar la empresa no li paga el billet ni la gasolina, aixo es el seu problema .

    ResponElimina

Escriu el teu comentari