Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 7 de gener de 2017

L'Ajuntament ens regala multes per Reis


Multes, multes i mes multes aquest va ser el regal que va portar l'Ajuntament per Reis a alguns propietaris de vehicles de Tavernes. Aquestes són algunes de les reaccions que hem trobat la popular xarxa Facebook i que copiem integrament:

“Facebook de la nostra veïna M.E.L.
Bona vesprada amics i amigues del Facebook, comunicar-vos que els Reis D'Orient ja m'han dut el regal per part de L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i Policia Local, una multa de 200€ per tenir estacionat el cotxe al carrer Major del nostre poble. El cartell deia que a partir de les 13:00 no es podia estacionar per la Cavalgata del Reis, mentre el centre era un rebombori de gent ultimant les compres a les botigues i al mercat del dijous. És una animalada posar Eixe horari mentre tot està obert.
He parlat amb el municipal que acabava de posar-me la multa i hem diu que no pot fer res, que anara al Ajuntament, el policia de L'Ajuntament hem diu q no pot fer res i que vaja a la central de la Policia, i èste hem diu que sols puc fer un recurs i que torne a l'Ajuntament a per el full i a presentar-lo allí. Torne de nou al Ajuntament i éste tampoc en tenia i li he dit que fins que hem donara el full no anava a anar-me'n d'allí, i com que els funcionaris ja no estàven no he pogut presentar el recurs, ara fins dilluns.
Jo hem pregunte, en veritat li ho he preguntat al Policia de laCentral.
Per a qué volem a la nostra ciutat un retén de Policia tan gran i que tan sols no tinguem un simple full per a fer un recurs??? El policía en qüestió s'ha posat tan nerviós que ha comensat a parlar-me mal alçant el to de veu i jo tota digna li he dit que hem parlara bé que jo a ell li estava parlant amb molta educació...
Serveix d'alguna cosa tenir un retén de la Policia tan gran on has de fer mil viatgets??? O es que amb multes tontes el paguem????
O, la màgia de la Cavalgata de Reis, la paguem a tots els qui ens han multat????
Vaja Regal de Reis...i com li agrada presumir al Sr. Alcalde d'ella des-de el balcó de L'Ajuntament....
Si amb la netetja, la il.luminació i manteniment dels carrers del nostre poble-ciutat foren tan estrictes les ordres com per a posar multes, cregueu que tot estaría millor, veritat??? Doncs a vore si esta vesprada els Reis d'Orient ens porten: manteniment, il.luminació i netetja, que falta fa Sr. Alcalde i moltaaaa...
Gràcies.”

“Facebook de la nostra veïna A.A.O.
Hola hui dia de la calvalgata de reis ,trove inguts que aparque el coxe en la zona de correus para anar atreballar un parell de horetes y cuant acabe de treballar en trobe en la sorpresa que el el coxe ya selavia en portat la grua al reten y para traulo de alli macosta 82.88€y per un centim que el faltaba no volien donamerlo y el meu coxe no estat un dia que san cobrat 15€ a estat mixora nomes trobe vergoña que esta dins de teu poble y tinges que pagar eixa cantitat ..y esque damunt no mantocat ni res que el coxe molestava ai que pasava la calvagalta pero yo he anat 13,30 y ya no estava es igual que la gent que hui avengut al mercat a guañarse el xornal y que vaxa a per el coxe y que no el tinges.pero es que damunt tambe ia denuncia ,,,que fem ella fem recus”

Som tots iguals a Tavernes?? Fa poc van multar al regidor Josep Llàcer, de Compromís, però encara no ha mostrat el justificant de pagament de la multa.
Recomanem a tots els denuciats i denunciades que parlen amb el regidor Josep Llàcer i que li demanen que els faça ell el recurs.

21 comentaris:

 1. Quines ganes de amargar la festa te este ajuntament.
  I Josep Llacer sense pagar la multa.

  ResponElimina
 2. És legal que retiren vehicles amb grúa i denuncien per senyals móbils?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Crec que si la senyal és mòbil no poden multar-te. Almenys axina funcionava fa uns anys

   Elimina
 3. Si. Sino no heu farien i la gent te que fer cas de les señals i no fan res de cas.

  ResponElimina
 4. La señal, a banda de ser reglamentaria, ha de medir 2 metres i estar fixada al sol. Para todo lo demas master card

  ResponElimina
 5. Abans, com tots recordareu....., es ficaven senyals móvils, paperets, s´ävisaba al veí i si es retiraba el vehicle no portaba carrec veritat?, La policia Local feia lo que manaben les lleis no?

  Be, ara en el govern de Compromis, aproven una nova ordenança, octubre del 2016, de transit, amb la seua majoria absoluta, i camvien tot aixó;

  Ara, es fiquen senyals móvils, no s´avisa i tot aquel vehicle que esta després de la col-locació de la senyals es denunciat i retirat amb costes. I REPETEIX ORDENAÇA APROVADA PER LA MAJORÍA ABSOLUTA DE COMPROMIS, la mateixa dels volquers dels cavalls. Com vegeu la Policía Local, continua fent el que es mana la llei.

  Res de culpa te la policia local, ells compleixen els que els manen. Que no intenten confondre a la ciutadania, ara voldran tirar la culpa als treballadors, con fan sempre.... balons fora. La productivitat de alguns es te que pagar........

  ResponElimina
 6. Denunciar i retirar per senyals movils, amb amparo de una ordenança aprovada al ple, com hi ha, i mentres un tribunal no dictamine lo contrari, si es legal.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I si la señal o señals mobils de turno en el paperet apegat en celo desapareixen, be siga perque les ha tombat el vent, algu a pasat i se les ha endut etc. Que pasa ahi? Com sap la persona que en eixe lloc no es pot estacionar?

   Elimina
  2. A Compromís aixó li dona igual!! Aixina superabit!!a presumir!

   Elimina
 7. No es cremeu, que les cose estan ben fetes AMB UN SOMRIURE.

  ResponElimina
 8. Ara diran........, es que la Poli està enfadada, es que estan fent huelga a la japonesa.. es que......Pues no....... veins... no, hi había un acte i tenien la obligació de que trascorregera amb tota normalitat, i previndre el mateix amb la antelación que marquen el seus superiors. qui son els seus superiors?... un d´ells el Sr. Alcalde. i la Sra. Regidora.

  ResponElimina
 9. Si la foto és rial, podria ser sobre les 15:00 hores. La cavalcada passaba per ese lloc sobre les 20:30 h.
  Cap pensar que, que l'Ajuntament ha vostejat la cavalcada amb la recaudació de les denuncies.

  ResponElimina
 10. Es a dir, la policia fa complir la llei, avisa amb senyals varis dies abans ¿ i vos pareix mal ? ¡ Que vixca la anarquía !

  ResponElimina
  Respostes
  1. La policia ho ha fet be. Igual de be que quan vaen denunciar al regidor Josep Llacer.
   Pero els multats la nit de reis tindràn que pagar la multa i Josep Llacer segur que no la paga.
   Compromís=casta

   Elimina
 11. Hi ha un bloger iluminat que diu que han multat per una amanaza yihadista.
  Algú pot creure això?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lo de l'amenaça yihadista és molt bó. Mira si ho van tindre en compte que van llevar els "maceteros" de l'ajuntament per a cap d'any.

   Elimina
  2. Jajjaj és el del pare!! Sempre te una mentira per tapar les queixes amb un estat de la qüestíò !!és boniiiissim

   Elimina
  3. I jo va I me crec que tinguen en compte lo de l'amenaça yihadista! !si els de Compromís anaven a llevar les armes ací a Tavernes després d'un atemptat yihadista! !jajajja que ignorants ens fan!!

   Elimina
 12. Ací no fan pedagogia com li vaen fer al Llacer el de Compromís i lleven les multes?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Llacer sho mereix perque és regidor però el pueblo no...aixina son. Està en la genética. Sempre veuen la palla en l'ull alié en el propio no

   Elimina

Escriu el teu comentari