Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 18 de gener de 2017

L'Associació Professional de Periodistes Valencians al·lega per una plaça de periodista en la ràdio municipal de Tavernes de la Valldigna

El president de l'APPV, Héctor González, i el responsable del servei jurídic de l'APPV, José Morgan ,en la Diputació.
L'APPV (Associació Professional de Periodistes Valencians), en la línia de defensa de la titulació de Periodisme que ens caracteritza i que marquen els nostres estatuts, ha presentat una proposta per escrit a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

En el document, que hem lliurat per registre central d'entrada en la Diputació de València, demanem al consistori que especifique la necessitat de comptar amb la titulació de Periodisme per dirigir la gestió informativa del servei de ràdio municipal, ja que en el plec de contractació no ho han especificat.

El considerem bàsic per garantir als veïns un servei de qualitat. Com diem en el nostre escrit, "la tasca periodística s'ha de desenvolupar, en plena lògica, per aquelles persones que tinguen formació específica en la matèria". Sol·licitar a l'Ajuntament que "es tinga per necessari el requisit de la qualificació professional de llicenciat o grau de Periodisme a l'hora de licitar el servei".

Font:
http://apperiodistasvalencianos.blogspot.com.es/2017/01/appv-alega-para-una-plaza-de-periodista.html

2 comentaris:

  1. Esperem que els amos del poble facen per una vegada les coses ben fetes i no ens facen mes chapuces que, ja ho tenim be!

    ResponElimina
  2. Si, si, l ajuntament ha de fer un proceso transparent per asignar la radio amb un professional i que tota la gent que tinga la titulacio i vulga accedir que ho faca amb igualtat de condicions, aixo es diu, transparencia i igualtat i no fer chanchullos per clavar a qui els vinga en gana.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari