Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 9 de gener de 2017

Problemes al Passeig per culpa de la il·luminació

Ahir va tornar a haver-hi problemes d'il·luminació al Passeig.

Alguns pares i mares van baixar ahir amb els seus fills i les seves filles a jugar en els castells inflables muntats per l'associació de comerciants però es van trobar que estaven tancats.

El motiu era que eren casi les 19h i encara no hi havia llum al Passeig  i l'encarregat va decidir, amb bon criteri, tancar davant el perill que es pogués produir un accident ja que els xiquets i les xiquetes menuts no es veien els uns als altres.

Els pares i les mares comentaven molt enfadats que els feia vergonya que els fanals i els focus grans del Passeig estiguessin apagats però comprenien que no era culpa del xic dels inflables sinó de l'Ajuntament, governat per Compromís, que una altra vegada havia tornat a fallar.

Al final va arribar la llum però els pares i les mares ja s'havien anat a casa amb els seus desil·lusionats fills i filles perquè el govern de Compromís havia fet les coses tard i mal altra vegada.

Una altra bona iniciativa dels Comerciants que es veu entelada per una fallada de l'Ajuntament governat per Compromís que ha fet que els castells inflables del Passeig s'acomiaden entre queixes.

4 comentaris:

 1. Fareu tornar loco al bloger de la Cotorra.
  Ara tindrà que inventarse altre estat de la questió o altre informe.
  Jajaja

  ResponElimina
 2. Es una poca vergonya que no hi hatja llum mai al passeis on està ple de xiquets jugant. No es estos dies de festa sino, mai, mai hi ha llum. Tant de Festivern podien dedicar ixos diners que es trauen per fer una bona il.luminació a tot el poble i sense que li coste un euro al contribuient, almenys que els que aguantem el festival ixe que tan orgullós està l'ajuntament de que vinga a Tavernes, pugam gaudir dels seus beneficis tota la gent del poble

  ResponElimina
 3. Es decir, hasta las averías son culpa del gobierno, ¿ no ?

  ResponElimina
 4. Una averia? es mucha casualidad por que todos los dias hay averias, y por supuesto que es culpa del gobierno, ellos son los que tienen que contratar personal para que estas cosas no pasen pero esto del paseo no es una averia, y si lo es, es una averia continua. No hay derecho de que paguemos nuestros impuestos y de que tengamos el pueblo abandonado por todos los sitios y se alegran del Festivern, de todas las ganancias que han traido a este pueblo, esto es muy fuerte, de verdad.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari