Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de gener de 2017

Queixa dels pares i mares de l'escola de nadal

Ahir de matí a les portes del col·legi Alfàndec els pares estaven molt preocupats. El carrer estava molt brut encara de la nit de cap d'any. Entenem que no es pot netejar la mateixa nit, però ja estem a tres de gener. No s'hauria d´haver intensificat la neteja per part de l'Ajuntament sabent que en dilluns hi ha escola de nadal a l'Alfàndec? Lamentem la falta de previsió per part de l'Ajuntament, els menors han hagut d'esquivar vidres, fem i molta brutícia. Els pares estaven indignats i així ho han transmés a l'Ajuntament i ací mateix. Esperem que avuí ja s'haja sol·lucionat el greu problema. 

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres fotos, preguntes, queixes i opinions.  Estem a la vostra disposició al correu electrònic:
9 comentaris:

 1. Els pares o vosaltres que segur que habeu anat per tot el poble a buscar els fallos , flipant

  ResponElimina
 2. Vas per la zona baixa del poble i esta ple de basura,esperaran que seu enduga el vent?

  ResponElimina
 3. Hui encara està igual. Això és una errada garrafal de previsió i planificació de la neteja. A algú li faran la raó ben feta.

  ResponElimina
 4. Si ho netejaren bé, no els pillarien tots els fallos.

  ResponElimina
 5. No es qüestió ni de buscar fallos, ni a favor ni en contra de res. Ja son dos dies ple de vidres i les mares allí mateix varem cridar a l ajuntament. Serà precís que es talle un xiquet per posar el crit al cel...

  ResponElimina
 6. El meu fill va a eixe cole i te que aguantar la merda que deixen els amos dels gossos quan vaig a deixar-lo o arreplegar-lo, aixina que no sols enbruten els de fora sino els de dins tambe,la primera zona que van netejar va ser eixa ara el dic que eixa zona va molt de jovenet a fer el que li ve en gana

  ResponElimina
  Respostes
  1. Crec que no has anat a voreu..la merda esta dins de l escola, i només s ha netejat fora. Jo tambe estic farta de la merda de gos, i no en queixe pel Festivern... Però excusar lo inexcusable. Es un perill i si es deixen algun vidre en el pati i es talla el teu fill igual ja no penses igual.

   Elimina
 7. Be , pues total toca a l'ajuntament i digues que esta brut i ja esta , i que vagen a netejar-ho

  ResponElimina

Escriu el teu comentari