Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de gener de 2017

Queixa d'un veí: Fanal averiatEns envia un veí aquesta imatge de la Línia Verda d'un fanal amb la bombeta fundida al carrer Carmen, al costat de l'Ajuntament! i des de fa més d'un mes!! Ens diu que ho va dir a l'Ajuntament el passat 27 de novembre per la Linea Verda, però encara no ho han solucionat.

Agraïm al veí que ens envie esta queixa. El tema és més greu que una simple bombeta fundida d'un fanal. El tema és que la Línia Verda no funciona bé. No es pot permetre que es tarde mes d'un mes a canviar una bombeta. Qui s'encarrega de fer el seguiment de la Línia Verda que ens costa més de 2.000 euros a l'any? Una cosa és que l'Ajuntament no solucione un problema que desconeix però una altra cosa és que sabent que hi ha un problema no es solucione en un temps raonable.

Alguns regidors de Compromís ens aconsellen que utilitzem Línia Verda per a informar d'aquestes coses. Per a què? Si no serveix per canviar una bombeta en un mes!! Sembla que no volen que el poble s'assabente per les xarxes socials. Nosaltres creiem que és mes útil utilitzar el Diari o el Facebook que la Línia Verda i ho demostrem dia a dia. Cada denuncia que fem per ací o es fa per les xarxes funciona!! 

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres fotos, preguntes, queixes i opinions.  Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.com

3 comentaris:

  1. Jo també tinc unes quantes avaries de fa més d'un mes que encara estan "en proceso". Podríem estalviar-nos eixos diners i fer-ho per Facebook.

    ResponElimina
  2. El registre d'entrada municipal també funciona be. Tots els grups politics poden accedir i fer seguiment

    ResponElimina
  3. Ja esta arreglat. Millor Diari que linia verda.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari