Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 14 de gener de 2017

Queixa d'un veí: Soques de les palmeres perilloses


Un veí de la carretera ens envia fotos d'unes soques de palmeres perilloses que hi ha a la carretera. Ens diu que "l'Ajuntament ha tallat moltes palmeres afectades pel morrut roig però ha deixat les soques i els cercols que són un perill per a vianants i cotxes". No entén perquè l'Ajuntament no les ha arrancat completamente o perquè no les ha cobert. "El que han fet els de l'Ajuntamente és molt perillós i imprudent". Diu que ha anat diverses vegades a l'Ajuntament a dir-ho però no li han fet ni cas i que facen alguna cosa si ho publica el Diari de Tavernes".

Nosaltres compartim la seva opinió. Este Ajuntament, governat per Compromís, ha tallat moltes palmeres però ni ha plantat cap arbre en el seu lloc ni ha tapat el forat que han deixat ni han previst res per solucionar este problema. Esta és la seua peculiar forma de gestionar Tavernes.


Sol·licitem al govern de Compromís que es prenga seriosament aquest problema. Que cobresga els buits deixats per les palmeres talades i que plante arbres perquè a Tavernes no s'ha plantat gairebé cap arbre en els prop de sis anys que porten governant.


Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres fotos, preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en: 


2 comentaris:

  1. Això és un perill. Un dia de estos es trencarà algun cotxe i ho pagarem tots i algú es farà molt de mal per culpa els de Compromís.

    ResponElimina
  2. Tranquil que fins que no passe alguna cosa greu no pendran mesures i mentire tant el que passe ho paguem entre tots, si ho tingueren que pagar ells ja estaría arreglat. Quin abandonament!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari