Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 de gener de 2017

Tavernes investigarà si s'ha cobrat de més en la taxa d'escombraries de 2016

Em vist a la premsa que el govern farà un informe per averiguar si hi ha hagut un desquadrament en els comptes municipals després de la moció d'impuls presentada pel PSPV.

L' Ajuntament de Tavernes de la Valldigna realitzarà un estudi dels costos del servei de recollida d'escombraries després que el PSPV presentara una moció d'impuls a aquest efecte en el ple de la nit de dilluns. El socialista Víctor Borràs va sol·licitar aquest informe ja que advertia que segons el pressupost municipal de 2016 s'havia cobrat en la taxa de residus un total de 620.000 euros, mentre que s'havia abonat a l'empresa FCC 338.000 euros, originant un desquadrament de més de 281.000 euros. Per Borràs, segons els números del pressupost, s'havia cobrat de més en 2016 als ciutadans pel servei de retirada de les escombraries.

Des del passat any, el contracte amb FCC està prorrogat, per la qual cosa el líder socialista ha considerat que no s'havia d'incloure en la taxa del fem l'amortització dels camions i barrederes. Segons Borràs, aquesta amortització s'acostava als 140.000 euros anuals, que no haurien d'haver cobrat als contribuents. «No hi ha cap informe que diga que la taxa de 2016 compleix amb les despeses del servei», va indicar el portaveu socialista. 

Des del govern, el regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, va reconèixer que les dades del pressupost de 2016 tenien una errada en la transcripció de la partida, però va mantenir que no afectava el pressupost perquè al total del servei de les escombraries i la neteja es quadraven els comptes amb uns ingressos i despeses de 1'4 milions d'euros. 

L'alcalde nacionalista, Jordi Juan, va acceptar a contracor la proposta del PSPV de realitzar un informe, però va demanar com a contraprestació a Borràs, que si l'informe tenia els comptes quadrats que ho anunciés ell mateix en públic. 

Font: las provincias3 comentaris:

 1. Jaja ya estan clavammos un pam
  Estan cobrammos els nous camions que tindria que pagarlos fcc an el nou contracte
  Aymare

  ResponElimina
 2. No havia pensat en la possibilitat que planteja l'anònim de les 11:29
  Podria ser que estiguerem pagant l'amortització i després el contracte ix per un preu inferior i ixen diguent que s'han estalviat diners en el nou contracte.
  Per cert, on s'ha d'anar a portar el CV per a treballar allí en FCC? Cal anar a les oficines de FCC o a les de Compromís?

  ResponElimina
 3. Segur que estem pagant més del que toca.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari