Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 24 de gener de 2017

Vist a la premsa; El valler Edu Llàcer inicia 2017 amb la crida de la selecció

El ciclista valler Edu Llàcer.
No ha començat encara la temporada, però Aldro Team ja té una bona notícia per a oferir: la convocatòria del valencià Edu Llacer amb la Selecció E
spanyola per a la Volta a la Comunitat Valenciana, que es disputa de l'1 al 5 de febrer.

Una notícia que el corredor de Tavernes de la Valldigna ja coneixia des de fa temps, encara que no s'oficialitzava fins ahir.

-Com i quan vas saber?

-Fa dos setmanes m'ho va dir Manolo -Saíz-, que li havia cridat el seleccionador -Pascual Momparler- i li havia comentat que volia comptar amb mi, que com estava. No m'ho esperava, però és una oportunitat que no pots desaprofitar. Així que vaig dir que sí, és clar. Després ja he parlat tant amb Momparler, com amb Meliá -seleccionador de pista- per concretar tot.

-I com es presenta València?

-Molt il·lusionat, perquè he vist la participació, que és de molt alt nivell, i el recorregut, que és molt selectiu. Espero arribar el millor possible, encara que el temporal d'aquests dies a València no ajuda. Espero que per a la carera el temps sigui diferent.

-Una ronda molt dura i en la qual hi ha una arribada que espanta, Mas de la Costa, encara que tu ets un bon escalador ...

-La vaig veure per la tele en la passada Volta a Espanya i tant de bo pugui anar a veure-la abans de córrer. Però estem parlant dels millors corredors del món i l'important és no desentonar. A més, fer una bona Volta no només et dóna un bon punt, sinó que suposa agafar moral per a tota la temporada, en la qual espero poder brillar en les primeres proves.

"Hi hauria d'haver tingut més convenciment en les meves possibilitats"

Abans d'analitzar aquest ja proper 2017, és hora de tornar la vista a aquesta primera temporada d'Llacer en Aldro Team. Un equip diferent en plantejaments, amb aquesta manera de treball exigent de Manolo Saíz, però que per al valencià ha suposat una bona experiència.

-Com ha estat la temporada amb Manolo Saiz?

-A mi m'agrada el seu estil. M'agrada que et diguin el bo però també el dolent, perquè és bo per a l'esportista. Aprens quan t'exigeixen. I sobretot del dolent, de les bronques, sempre treus on pots millorar. Però no és només Manolo. Estan David (Etxebarria), que també és molt exigent, i Herminio (Díaz Zabala), que potser sigui una mica menys dur, però que també et diu tot el que no es fa bé.

-I a nivell personal?

-Crec que em va sortir una bona temporada, tot i que al mes de juliol no em van anar molt bé les coses. Potser em va faltar un triomf, però per culpa meva. Hauria d'haver estat més ambiciós, tenir més seguretat i convenciment en les meves possibilitats. És una cosa que també he après i que espero poder tenir aquest any en cursa

-El teu millor moment?

-Sens dubte la Volta a Bidasoa -va acabar sisè de la general, en una ronda en què Aldro Team va ser protagonista-. Durant aquesta primera part vaig caminar molt bé. En Gorla havia estat cinquè i al Valenciaga no vaig ser mal encara que no acompanyessin els resultats. Són carreres en les que tinc moltes esperances aquest any.

-I el pitjor?

-Aquest mes de juliol que abans deia, però sobretot a Alsàcia que vaig tenir una baixada, encara que després em vaig recuperar.

"Crec que aquest any tenim un bloc més fort"

Mentre que els seus companys disputen l'Essor Basque en els primers dies de febrer, Edu Llacer serà a la Volta a la Comunitat Valenciana, però després es reuniran tots a Torrelavega, i començarà una temporada, la segona de Aldro Team, que ha de ser la consolidació de l'equip ... i dels seus corredors.

-Ho veus així?

-L'any passat vam cometre alguns errors, en moments en què no vam córrer com a equip i això es va traduir en que vam perdre carreres que podíem haver guanyat. Però hem après la lliçó i crec que tenim un bloc més fort que l'any passat, encara que siguem menys corredors. A la concentració que vam tenir al novembre vam tenir molt bon ambient i amb això i l'experiència que tenim espero que puguem complir els objectius.

-I a nivell personal?

-Com deia abans, espero poder estar a bon nivell en el primer bloc de carreres de la temporada, amb la Copa d'Espanya i arribar així fins Bidasoa, que és una carrera en la qual tinc moltes ganes. Però sobretot tenir un any més regular i poder pujar al podi.

-I el professionalisme?

-De moment només penso a fer una bona temporada. Però és cert que aquesta és la meva tercera campanya de sub-23, i que és un any important per començar a pensar en poder donar el salt. I tant de bo sigui en aquest projecte de Aldro Team.Font:http://aldroteam.com/2017/01/20/llacer-inicia-un-ilusionante-2017-con-la-llamada-de-la-seleccion-nacional/#sthash.6gikj5n0.dpuf  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari