Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 de febrer de 2017

Aceplat demana que s'execute el col.lector de la platja

Hem vist a la premsa que els empresaris de Tavernes demanen que es faça el col·lector de la platja. Els comerciants critiquen la falta de transparència de l'executiu, que assegura que aquesta infraestructura està pendent d'una nova norma autonòmica.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (Aceplat) considera que la costa vallera és deficitària pel que fa a inversions per part del consistori. 

Per això, la patronal ha fet públic el seu malestar amb el govern de la Vall per no haver executat la segona fase del col·lector de la costa i l'acusen de no ser transparent en el que afecta a aquesta demandada infraestructura. 

Així, a través d'un escrit presentat al Registre d'Entrada del consistori, sol·liciten que se'ls informi del projecte i les seves millores per, diuen «poder revisar i estudiar el projecte, ja que d'una altra manera, la transparència que al·lega el govern és merament publicitària i condescendent ». 


Els membres de l'associació van més enllà i demanen que se'ls lliure un desglossament dels ingressos que aporta la costa a les arques municipals, així com un detall econòmic de les inversions i serveis que es realitzen a la platja. 

Aceplat reconeix que des de l'executiu es va facilitar un esborrany d'aquests dades econòmiques, però consideren que «no s'ajusta a la realitat». 

Font: las provincias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari