Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 24 de febrer de 2017

Denúncia d'un veí: Treballant sense barana

Un veí ens envia aquesta foto d'un operari de l'Ajuntament podant una arbre a la zona del Parc Cantalot.El veí ens comenta sorprès que: “l'operari està podant l'arbre dalt d’una plataforma col·locada en una elevadora a gasoil però no ha col·locat la barana i podria caure. Tampoc porta ulleres de protecció ni casc”

Haurem d'esperar a que passe alguna desgràcia? No hauria de donar exemple l'Ajuntament en seguretat en el treball?

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en:


5 comentaris:

 1. Som tercermundistes o que? Per que no volen posar la barana?

  ResponElimina
 2. Imagine que s'haureu informat de les mesures necessàries en matèria de seguretat abans de donar aquest veredicte no? Jo el veig enganxat d'un arnés, el que no sé és si per a estar a un metre i cinquanta centímetres del sòl cal tindre més protecció o acompleix les normes. Algun expert ens ho podrà explicar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Efectívamente, a esa altura y atado al arnés cumple la normativa vigente.

   Elimina
  2. Perdone senyor padre...pero quitar la barandilla es una imprudencia. Por què teniéndola se queda en casa? Si pasa algún accidente ...

   Elimina
 3. una mala caída,igual da que sea de un metro que de 5,si no mire usted un amigo mío,de metro y medio a dos,se resbaló y el pobre la pagó,un porrazo tonto le quito vida,en paz descanse

  ResponElimina

Escriu el teu comentari