Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 de febrer de 2017

Dubtós ús eficient dels recursos disponibles per a l'accessibilitat a Tavernes

Valldigna Accessible demana a Tavernes que prioritze les obres a les voreres amb més barreres arquitectòniques.

Hem vist a la premsa que l'associació creu que l'ampliació de la vorera dels Sequers "respon més a criteris estètics que d'accessibilitat". 
L'associació Valldigna Accessible ha demanat al Govern de Tavernes de la Valldigna, que prioritze les obres públiques en aquelles voreres més intransitables i deficitàries.

L'entitat, a través d'un comunicat, diu haver-se quedat "perplexa" en veure les obres que l'Ajuntament està realitzant a la zona del carrer de la Barca-Sequers, que al seu judici "responen més a criteris estètics que d'accessibilitat" . 

L'entitat considera que "hagués estat preferible actuar primer sobre els nombrosos passos de vianants que encara no tenen rampa o sobre les voreres del poble que estan en un estat lamentable". 

Per Valldigna Accessible "abans de refer una vorera caldria arreglar les que no estan transitables", pel que consideren que "actuacions com aquestes suposen un dubtós ús eficient dels recursos disponibles". 

L'associació recorda que el 2006 va lliurar a l'ajuntament un llistat de zones que encara tenen barreres arquitectòniques, i s'ofereix un cop més a l'ajuntament "per assessorar-lo en aquesta matèria". 

Font: safor guia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari