Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 7 de febrer de 2017

El Partit Popular de Tavernes sol·licita un pla de replantació d'arbres en Tavernes

NP Grup Popular de Tavernes:

El Partit Popular de Tavernes sol·licita un pla de replantació d'arbres en Tavernes

El Partit Popular de Tavernes ha sol·licitat en el ple que es replanten els arbres en els buits deixats pels arbres tallats per estar en mal estat o per haver caigut a causa del fortes ratxes de vent.

"En els últims anys s'han tallat molts arbres en Tavernes però s'han replantat molt pocs", afirma Mario Enguix, regidor del PP de Tavernes.

Per aquest motiu, el Partit Popular de Tavernes “sol·licita al govern de Compromís que faça un diagnòstic dels arbres que hi ha en les zones públiques del nostre casc urbà i que tale aquells que estiguen en males condicions ja que són un perill per a les persones”, explica Enguix. Quasi sempre que hi ha una tempesta o fa vent veiem que cauen arbres.


1 comentari:

  1. Ja era hora que algu en trellat es fixara en este tema, aci sols es arrancar arbres pero aixo de molestar-se en plantar no interessa, Vullc dir que aixo no fa partit. Srs que están encarregats a de portar els interessos d este poble, quan cau un arbre i ha que plantar un altre, ho es que no ho habien pensat?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari