Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 11 de febrer de 2017

El que faltava!! Ara tenim cucs de la processionària!!

No en teníem prou amb les plagues de ratolins, rates i escarabats i ara ens assabentem que els cucs de la processionària passegen pels carrers de Tavernes.

En Facebook hem vist publicades fotos de processionària passejant pels voltants del parc del Cantalot.

Compromís va donar la culpa de la plaga de ratolins, rates i escarabats als propietaris de cases abandonades. A qui tirarà la culpa ara Compromís? 

A Compromís se li acaben les excuses. Ja no hi ha a qui tirar la culpa. El poble està brut i abandonat i la culpa és de qui governa i és el responsable d'aquesta situació.

Aquests són alguns dels comentaris que hem llegit:

L.V.T. diu que “No és la vorera en mal estat. Són els cucs de la processonària .... Als voltants del col·legi Sant Miquel, al parc cantalot. A la mà de la curiositat dels xiquets, que de veure tan llarga "processó" els fa gràcia. On podem queixar-nos??? Que podem fer al respecte??. hi ha moltíssims”

R.E. diu: "Posa.ho en linea verda o al ajuntament directament. .es un.perill..si els toquen poden provocar reaccions alèrgiques , urticària i problemes respiratoris."

E.E diu: "tindran q fumigar o algo x matar estos cucs i q no ixqen mes!! Supose q ficar'ho en linea verda donant el avis. Juerrrrr!!!! Q fort!!! Amb la botella de flit darrere anirem maremeuaaa entre rates/ratolins i cucaratxes no teniem prou ara cucs q s'ha delanten a la setmana santa fet provessó i després vindrán els mosqits atigrats q ens acabarán d rematar i xupar la sang....xfavorrrr!! Q fumiguen jaaaaa!!!!

B.S.S. comenta "La procesionaria sol criarse amb els pins i ara es cuant ania q' anar amb molt de cuidado sobre tot s'el pasetjes per el mur"

B,V. "En una oruga que toques tens prou ...."

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Ara ? Tinc més de 50 anys, i més de 50 anys que tots els anys per estes dades hi han cucs de processionaria.

      Elimina

Escriu el teu comentari