Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 10 de febrer de 2017

Goteres en diversos edificis municipals

Hem vist a la premsa que les pluges i les goteres s'han convertit en un problema per a diversos edificis municipals a Tavernes. Aquests s'han vist afectats per les filtracions, que s'han agreujat amb el temporal de les últimes setmanes. De fet, les goteres han aparegut en edificis com el pavelló del poliesportiu o l'auditori de la Casa de la Cultura. 

Pel que fa al pavelló, en el partit de bàsquet entre el Tavernes i el Alcoi, així com en la trobada de la jornada del Sènior B, diversos voluntaris van haver de procedir a assecar diferents zones de la pista principal mentre es jugaven els partits de bàsquet. El club valler va haver de disposar personal per assecar la pista quan es parava el partit o quan la pilota era al camp contrari. Fins a tres goteres afectaven la zona de joc. En els temps morts es disposava una galleda per poder recollir l'aigua que filtrava; mentre que durant el joc, els voluntaris havien d'anar assecant la pista, segons anava canviant de camp la pilota. Davant d'aquesta lamentable circumstàncies, fonts de l'executiu van comentar que s'han iniciat els treballs per a la reparació de les goteres del pavelló, però aquestes obres encara no han acabat. Tot i que la complexitat que suposa la reparació de les filtracions, farà que siga necessari un nou temporal per veure si les goteres han quedat segellades definitivament. 
Des del consistori han assegourat que són conscients d'aquestes filtracions però van incidir en què encara no s'ha intervingut en les goteres de l'auditori per reparar-definitivament i evitar que es reprodueixin aquests fets en futurs actes.

A la Casa de la Cultura, les goteres també van ser un problema per a les presentacions falleres. Els integrants de la comissió del Cambro van haver de reparar ells mateixos d'urgència les filtracions d'aigua que afectaven el propi escenari on havien d'estar les falleres. Problemes en actes fallers En plena tarima, queia l'aigua i els fallers van haver de enfilar a la teulada per frenar, de moment, les filtracions, ja que en cas contrari no podien dur a terme la seva presentació en condicions adequades. Al final, l'acte faller va poder dur-se a terme sense problemes gràcies a la perícia dels fallers. 

Font: las provincias

6 comentaris:

 1. Eixos dos edificis, tant el pavelló com la Casa de la Cultura, les va fer el PP. Assumiu responsabilitats.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jajjaj no cubriu ni el manteniment del que va fer el PP. La vostra ineptitud no té límits arriba a ser tant greu com la vostra irresponsabilitat governant. Compromís és com un xiquet plorant ho ha fet ell!! Ridicul!

   Elimina
 2. L anonim de les 10:50 que vol dir, que si aixo ho ha fet el PP ha d arreglar-ho el PP? Perdona pero l únic responsable en tot el que hi ha en el poble es el que está governant, a hores d ara ja esta be de tirar culpes a ningu, ha d arreglar tot el que s estropetja, no te un altra feina! I menys mal que es ixa la tasca que ha de fer perque si haguera de fer alguna cosa pel poble, rai de raí!

  ResponElimina
 3. Si si, asumiu. a vore si els que gasten la Casa de la Cultura, pagen el lloger establit a la Ordenança, per eixemple les falles. D´Aquesta manera es podrien tapar goteres i més coses.

  Ademés no entenc, com a un lloc com la Casa de la Cultura, que el seu nom ja ho diu, CULTURA, es permeteixca vendre i consumir alcohol en les presentacions falleres. Por a les falles i als seus vots?.

  Demagogia politica i barata.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Manen ells, asumeix-ho. El PP els va introduir en politica (son els que s'han apropiat de tradicions, de dirse valencans) i ara son els amos. Mane el partit que mane.

   Elimina
 4. Si les falles no paguen el que está establert será responsabilitat de l Ajuntament, no es correcte que no els exigisca a canvi de vots. Deu exigir que pague i si esta prohibit l alcohol, igual!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari